Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ALQUSH DOWNTOWN HOTEL, Praga, Češka - 179 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x hladen in samopostrežen zajtrk za 2 osebi

ALQUSH DOWNTOWN HOTEL, Praga, Češka - 179 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x hladen in samopostrežen zajtrk za 2 osebi

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Alqush se nahaja ob vstopu v center veličastnega zgodovinskega mesta Prage. Mesto lahko spoznavate med sprehodom po baročnih mestnih ulicah ali pa ujamete metro ali tramvaj in se zapeljete do najbližje zgodovinske znamenitosti, ki jo ob obisku Prage ne smete izpustiti. Vaš obisk v mestu pa bo zaokrožila vrhunska storitev in profesionalna postrežba toplega vzdušja hotela Alqush.

Alqush Downtown Hotel je luksuzen družinski hotel, ki leži v samem historičnem jedru Prage. Zaradi ugodne lokacije hotela so hotelski gostje v neposredni bližini vseh očarljivih znamenitosti Prage. Alqush Downtown Hotel leži le nekaj minut hoje stran od znamenitega Vaclavovega trga, Narodnega muzeja in Kongresnega centra. Hotelska storitev prevoza z limuzino in zanesljiv javni prevoz zagotavljata gostom hiter dostop do čudovitega Praškega gradu, Karlovega mostu, Staromestnega trga, Judovske četrti in Državne opere. V bližini hotela se nahajajo restavracije, lokali, banke in razna nakupovalna središča.

Alqush Downtown Hotel ponuja 44 klimatiziranih sob, suit in družinskih apartmajev, ki so opremljeni z brezplačno hitro brezžično (Wi-Fi) internetno povezavo. V lokalu hotelskega preddverja z vrtom so gostom na voljo prigrizki, za poslovne sestanke pa je na voljo konferenčna soba. Med posebnimi storitvami hotela je med drugim tudi hotelski prevoz do in z letališča, če pa pridete s svojim avtomobilom, ga lahko parkirate na nadzorovanem parkirišču.

Z gostoljubnostjo, prijaznostjo in trudom, da bi vam ustregli, bodo poskrbeli, da bo vaš oddih v hotelu Alqush Downtown Hotel v Pragi edinstven in nepozaben.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.