DIAMANTNI PILING OBRAZA Z GLOBINSKIM ČIŠČENJEM KOŽE IN MASKO + NEGA Z VRHUNSKO KOZMETIKO ZA VSE TIPE KOŽE(60min)! Naj vaš obraz mladostno zasije v Salonu Imperija, LJ-BTC

redna cena
60,00
popust
-67%
cena s popustom
19,90
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


ul>Ponudba vsebuje: Diamantni piling + globinsko čiščenje problematične kože z masko, nanos vrhunske vlažilne kreme + svetovanje! REZULTATI SO VIDNI TAKOJ!NAJBOLJŠA NEGA OBRAZA SKOZI POLETJE IN JESEN!
celovita obrazna nega je primerna za ŽENSKE in MOŠKE
Delovni čas: od ponedeljka do petka od 6. do 22. ure, ob sobotah od 8. do 13. ure, nedelja zaprtoMožnost menjave kupona za originalni darilni bon salona. Veljavnost darilnega bona je enaka veljavnosti kuponaKupon je unovčljiv do 15.1. 2018
Diamantni piling je neoperativni postopek, pri katerem gre za postopno luščenje povrhnjice kože bodisi na obrazu (diamantni piling obraza) ali kateregakoli drugega dela telesa. Poseg lahko ponavljamo večkrat, a mora le-ta biti kontroliran in primeren koži, ki jo plast za plastjo luščimo. Kožo luščimo s kombinacijo mehanizma diamantnih konic in vakuuma, želeno globino luščene plasti pa dosežemo z ustrezno izbiro diamantne konice in pravilno nastavitvijo naprave.
Diamantni piling prav tako zmanjšuje nastale gubice, morebitne nepravilnosti na koži nastale po zdravljenju aken ali zaradi sonca in hkrati kožo čisti ter zmanjšuje pore. Za boljši učinek diamantnega pilinga se lahko predvsem že nekoliko starejši ljudje poslužujejo kombinacije pilinga z drugimi pomlajevalnimi postopki.
Število tretmajev diamantnega pilinga je odvisno od kože posameznika, čigar kožo zdravimo. Diamantni piling sam po sebini boleč postopek, kljub temu se po posegu pojavi rdečica kože, ki pa v nekaj urah izgine.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

PRIPOROČAMO!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Šmartinska 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "DIAMANTNI PILING OBRAZA Z GLOBINSKIM ČIŠČENJEM KOŽE IN MASKO + NEGA Z VRHUNSKO KOZMETIKO ZA VSE TIPE KOŽE(60min)! Naj vaš obraz mladostno zasije v Salonu Imperija, LJ-BTC"
Lokacija
Ljubljana

Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 15:05

5°C
Ljubljana

jutri

-2 / 10
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust