Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HURGHADA - HOTEL SAMRA BAY RESORT, Hurghada, Egipt - 494 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, 7x all inclusive za 1 osebo

HURGHADA - HOTEL SAMRA BAY RESORT, Hurghada, Egipt - 494 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo, 7x all inclusive za 1 osebo

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel le minuto hoje oddaljen od plaže, leži na obali Rdečega morja. Hotel Samra Bay premore odprti bazen ter Spa center in je prava destinacija za vse, ki bi si želeli v teh hladnih mesecih pobegniti v tople kraje!


Nudi odprti bazen, ki se lahko uporablja skozi celotno leto in teraso za sončenje. V slastnih obrokih lahko uživate v restavraciji ali pa si privoščite pijačo po želji v baru. Vse sobe so opremljene z ravnimi TV zasloni, ki ponujajo satelitsko programsko shemo in kuhalnikom za vodo. Vsebujejo tudi lastno kopalnico s kadjo ali tuš kabino. Nekatere namestitvene enot premorejo tudi prostor za sedenje kjer se lahko po želji tudi sprostite.


V hotelu Samra Bay vam je zagotovljen brezplačni brezžični internet. V okviru objekta vam je na voljo tudi frizerski salon in non-stop delujoča recepcija. Hotel poseduje privatno plažo ter ponuja tudi najem avtomobilov. v času bivanja lahko uživate v različnih aktivnostih kot so, snorkeling, potapljanje in ribolov. 


Hotel Samra Bay je oddaljen le 13 km od potapljaške lokacije malek Diša in 17 km od cone Coast Line. najbližje letališče je mednarodno letališče Hurgada, oddaljeno le 4 km stran od hotela.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.