Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL SONJA, Valle Aurina, Italija, Italija - 659 EUR - 7x nočitev za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

HOTEL SONJA, Valle Aurina, Italija, Italija - 659 EUR - 7x nočitev za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite počitnice preživeti v prečudoviti dolini, obkroženi z osupljivimi gorami in omamno dišečimi travniki? Na 1000 metrih nadmorske višine, ob vhodu v Steinhaus vas, leži Hotel Sonja, Dolomiti, kjer lahko uživate v širokem naboru športnih in sprostitvenih aktivnosti. S seboj vzemite svojega ljubljenčka, saj so zanj pripravili prav posebno ponudbo!

Vse sobe hotela Sonja so udobne in opremljene s telefonom, televizijo, pisalno mizo in balkonom. Hotel prav tako nudi prijeten Spa center s finsko in turško savno ter prostorom za sproščanje. V okolici hotela so vam na voljo številne športne aktivnosti: pohodništvo, plezanje, rafting, jahanje, gorsko kolesarjenje, nordijska hoja in še veliko več!

Hotel Sonja ponuja priložnost za popolne počitnice, ki jih lahko preživite s svojimi bližnjimi. Hotel bo z veseljem sprejel tudi vaše hišne ljubljenčke. Uživajte v skupnih trenutkih, se sprostite na dolgih sprehodih po prečudoviti Ahrntal dolini, ali pa ljubljenčka prepustite varstvu hotelskega osebja, medtem ko se boste odpravili na pohod, si zaželeli smučanja ali odkrivanja prelepe Pustertal doline.

Posebna ponudba zavašega psa: ločena jedilnica za pse in njihove lastnike, velik, ograjen vrt zribnikom za kopanje in terenske vaje za pse, varstvo v hiši (ob doplačilu),majhen in priročen družabni prostor za vas in vašega psa, odeja in skleda v sobi,nastanitev vašega psa v sobi, brisače za pse - velik tuš za pse, ločen vhod inizhod za pse, vrečke na recepciji, priboljšek dobrodošlice za vašega psa, vodnetočke in možnost za vadbo v bližini hotela, pohodništvo in sprehajalne potirazličnih dolžin neposredno ob hiši, pohodniški nasveti - še posebej zasprehode z vašim psom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.