Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KATSCHBERG - VIKEND SKI PAKET, Rennweg, Avstrija - 420 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

KATSCHBERG - VIKEND SKI PAKET, Rennweg, Avstrija - 420 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Katschberg - Rennweg –smučarske počitnice v Avstriji z več sonca in več snega. Smučarsko območjeKatschberg-Aineck-Rennweg se nahaja v regiji Langau, ki je del Koroške. Kljubtemu, da tukaj najdete pravo bogastvo smučarskih prog tako za smučarje kotdeskarje, vam inclusive smučarska vozovnica omogoča vstop na Fanningberg inBrobeck Speiereck, kjer je sneg vedno zagotovljen.


Priljubljenosmučišče na Avstrijskem Koroškem s svojimi 70 kilometri smučarski progponuja snežne užitke tako za smučarje kot tudi za snowboarderje. Smučišče obsegaproge ki se nahajajo med 1066 in 2,220m nadmorske višine, za prevoz smučarskih navdušencev pa skrbi kar 16žičnic. Višja smučišča so skoraj vedno prekrita s snegom, za tista v nižjihpredelih pa po potrebi poskrbijo snežni topovi. 


Za namestitev bodoposkrbeli v družinskem hotelu Landgasthof Katschtalerhof, ki stoji v središčuRennwega ob vznožju gore Katschberg in se ponaša s tradicionalno restavracijoin savno. V restavraciji gostom ponujajo raznovrstno kulinarično izkušnjood tradicionalnih koroških in avstrijskih do mednarodnih jedi. Vse sobe v Katschtalerhofu imajo kopalnico in satelitskotelevizijo, nekatere pa imajo tudi balkon.

Hotel vam nudi tudi brezplačni internet kotiček in brezplačna parkirišča. Katschtalerhof je od izvoza Rennweg z avtoceste A10oddaljen le krajšo vožnjo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.