Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SMUČANJE MONTE BONDONE - HOTEL ALPINE MUGON, Vason, Italija - 1.036 EUR - 7x nočitev za 2 osebi, 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

SMUČANJE MONTE BONDONE - HOTEL ALPINE MUGON, Vason, Italija - 1.036 EUR - 7x nočitev za 2 osebi, 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kilometri smučarskih prog, nočno smučanjedvakrat tedensko in za starše z otroci primerno smučišče so vse pomembni razlogi, da obiščete Monte Bondone!6,19 kilometrov modrih prog in 12, 98kilometrov rdečih prog,  je zagotovilo, da bodo vsi smučarji z lahkoto našli nekaj primernega!


Poleg smučanja boste lahko izbirali med mnogimidrugimi aktivnostmi, kot je šola snowboardinga, hoja s krpljami, drsanje alikegljanje. Lahko obiščete fitness, bazen ali izkoristite vse kar vam ponujatamkajšnja športna dvorana. Hotel Alpine Mugon, se nahaja v centru mesta inje od žičnice oddaljen le 100 metrov.


V sklopu hotela se nahajajo tudirestavracija, bar, dvigalo, mini klub za otroke, igralnica za otroke, bazen,whirlpool, turška kopel, savna, prostor za masažo, prostor za sproščanje,namizni tenis, shramba za smuči in garaža (potrebno doplačilo). Sobe soopremljene z zakonskimi posteljami, satelitsko TV, mini barom in kopalnico ssušilcem za lase.


 Agencija BTravel organizira šolo smučanja inotroški vrtec na snegu, za vse tiste, ki nimajo smučarskih izkušenj ali siželijo, d abi njihovi malčki osvojili ta šport (z doplačilom)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.