Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SMUČANJE NASSFELD - HOTEL FRANZ FERDINAND, Tröpolach, Avstrija - 638 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

SMUČANJE NASSFELD - HOTEL FRANZ FERDINAND, Tröpolach, Avstrija - 638 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Edinstveno podnebje regije Nassfeld-Presseggerkjer se nahaja smučišče Nassfeld, skrbi za sneg skozi celo leto obenem pa vamdaje obilo sonca. Kar 110 kilometrov raznovrstnihsmučarskih prog, zagotavlja smučarski užitek za vsakega ljubitelja tegazimskega športa!


30 km modrih in 69 kilometrov rdečih stez, 11km črnih stez po katerih vas prevaža kar 30 žičnic. Tudi ob pomanjkanjunaravnega snega ne boste prikrajšani za uživanje na smučišču saj so vse stezepokrite s snežnimi topovi in vedno urejene. Proge so dovolj dolge in ponujajo nekaj prav zavsakogar- ljubitelje hitrosti, ljubitelje kratkih zavojev in ljubitelje impresivnihrazgledov. Za vse ki jim smučanje ni dovolj moderna infrastruktura ponuja velikoizbiro drugih športnih aktivnosti izven smučarskih prog.


Namestitev je v Hotelu Franz Ferdinand***  skiin/ski out hotelu, kar pomeni da boste lahko brez težav smučali že od samegavhoda v hotel. Ponuja vam brezplačni internet v njem pa boste našli šerestavracijo, trgovino, lounge bar, Franz ferdinand Music Club, finsko savno,truško kopel, relax zono, dvorane za prireditve, otroško igralnico v velikosti500 m2  plezalnimi stenami, trampolinom,DVD predvajalnikom in različnimi družabnimi igrami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.