Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PARC HOTEL POSTA, San Vigilio Di Marebbe, Italija - 679 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

PARC HOTEL POSTA, San Vigilio Di Marebbe, Italija - 679 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Parc Hotel Posta ima odlično lokacijo v središču San Vigilio di Marebbe, prijetenem okolju tudi za tiste, ki ne smučajo. Hkrati pa se nahaja le nekaj metrov od žičnice. Prijetna okolica v kombinaciji s kakovostno notranjostjo hotela je zagotovo razlog, da je Parc Hotel Posta idealna destinacija za družinske počitnice.

Hotel ima: bar, restavracijo, dvigalo, vrt, zunanji parkirišče, poseben prostor za otroke in poleti zunanji igrišče, malo telovadnico, ogrevan bazen, animacijo, ping-pong, storitev bujenja, bistro in bivalni prostor s kaminom in knjižnico.

Parc Hotel Posta ima 56 sob, vključno s standardnimi sobami za 2 osebi ali družinskimi sobami za do 6 oseb, s spalnico in z dnevnim prostorom z dodatnimi ležišči. Vsaka je opremljena z vsem udobjem: telefon, TV, kopalnica s tušem ali kadjo, sušilec za lase, klimatska naprava in mini bar. Nekatere sobe imajo balkon.

Restavracija ponuja samopostrežni zajtrk in postreženo večerjo z možnostjo izbire za prvo in drugo jed  ter odličnim bifejem s predjedmi, solatami in zelenjavo. Wellness center v hotelu nudi: savno, prostor za masaže, solarij, turško kopel in notranji ogrevan bazen. Wellness center ponuja tudi lepotne in terapevtske tretmaje.

Le 300 metrov stran, kamor lahko pridete tudi z občasnim hotelskim prevozom, vam žičnice omogočajo dostop do smučarskega območja Kronplatz in Dolomiti Superski območja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.