Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

POMLAJEVANJE obraza z SHR laserjem in PILING | Kozmetični salon PHYT'S, Ljubljana in Kranj

POMLAJEVANJE obraza z SHR laserjem in PILING | Kozmetični salon PHYT'S, Ljubljana in Kranj

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Staramo se zaradi kronološkega staranja in zunanjih dejavnikov. Po mnenju dermatologov na staranje kože v kar 90% povzročajo zunanji dejavniki: UV žarki, onesnaženje, cigaretni dim, napačna uporaba kozmetike, stres ... Med največjimi zunanjimi dejavniki staranja kože so sončni žarki, ki povzročajo razpadanje kolagenskih vlaken in koža postane manj napeta. Poveča se tudi nastanek prostih radikalov in koža postane bolj ranljiva.
Odpravite se na učinkovito pomlajevanje obraza z SHR lasersko tehnologijo. Gre za neinvazivno metodo, ki uspešno zmanjšuje prve vidne znake staranja in kožo na vašem obrazu naredi sijočo, lepo in napeto.
POMLAJEVANJE KOŽE Z LASERJEM:
SHR laser dovaja toplotno energijo globlje v kožo in spodbuja sintezo kolagena, ki koži daje elastičnost in čvrstostJe neinvazivna terapija, ki ne terja posebnega okrevanja ali počitkaIzvaja se lahko po obrazu, vratu, dekoltejuKlinični testi so potrdili varnost in učinkovitost metode
PILING blagodejno vpliva na kožo, odstrani nečistoče in odmrle celice. Koža je po pilingu bolj sveža in gladka ter lažje diha.
Blagodejni učinki pilinga na kožo:
S pilingom odstranjujemo odmrle celiceKoža se lažje obnavljaRastlinske celice nežno luščijo kožoSončnica hrani, ilang-ilang blaži kožo
Opozorila:24 ur po opravljenem tretmaju na tretirana mesta ne nanašajte kozmetičnih preparatov, ki vsebujejo kemične sestavine.3 tedne po opravljenem tretmaju se izogibajte trajnemu izpostavljanju sončnim žarkom (več kot 3 ure skupaj) - zaželeno je, da kožo zaščitite z visokim sončnim faktorjem, ki vsebuje mineralni filter brez nano delcev.Prvih nekaj dni po opravljenem SHR tretmaju je priporočeno izogibati se plavanju, vroči vodi in zadrževanju v savnah.Priporoča se povečan vnos vitamina C.Uporabo terapije odsvetujemo nosečnicam, ljudem z rakom, sladkorno boleznijo, kadar oseba jemlje zdravila, ki povečajo občutljivost na svetlobo, če je oseba nagnjena k brazgotinjenju, ali če ima na predelu, ki bi bil obravnavan, kožne bolezni ali odprte rane.
Postopek v povprečju terja 5-8 obiskov, učinek je običajno viden nekje po četrtem obisku. Rezultat je vedno pogojen s tem, kako se koža odziva, kako globoke so gube … skratka od vsakega posameznika.
Privoščite si učinkovito fotopomlajevanje obraza s SHR lasersko tehnologijo - neinvazivno metodo, ki uspešno zmanjšuje prve vidne znake staranja in kožo na vašem obrazu naredi sijočo, lepo in napeto.
Ponovno boste videti mladostni, obenem pa se boste bolje počutili v svojem telesu in imeli večjo samozavest, kar bodo opazili tudi ljudje okoli vas.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.