Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POMLAD V BOHINJU - PENZION RESJE, Nemški Rovt, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 84 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

POMLAD V BOHINJU - PENZION RESJE, Nemški Rovt, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 84 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bohinj je raj v malem, bohinjske gore in Dolina Sedmerih triglavskih jezer pa svet popolnosti, ki ga je zagotovo vredno obiskati.

Gostišče in penzion Resje se nahaja na robu Triglavskega narodnega parka v vasi Nemški Rovt. To je prijetna stara vasica, obdana z gozdovi, pašniki in travniki.

V Penzionu Resje je na voljo 14 sob, skupno pa lahko prenoči do 40 gostov. Sobe so opremljene s LCD televizijo s satelitskimi programi. Vsaka soba ima tudi kopalnico s tušem, večina sob pa ima tudi direktni izhod na balkon, kjer lahko posedite na svežem gorskem zraku. Lahko boste uživali v pogledu na bohinjske gore, travnike in gozdove.

V gostišču lahko poskusite tradicionalne slovenske in mednarodne jedi v družbi odličnih slovenskih vin. Vam, ki radi intenzivno trenirate tudi na počitnicah, je na voljo naš profesionalno opremljen fitnes studio.

Zunaj vam je na voljo brezplačno parkirišče, dve terasi ter majhno otroško igrišče na velikem vrtu, kjer se lahko varno igrajo vaši otroci. Naša hiša je obdana s travniki, kjer si lahko ogledate domače živali in z gozdovi, kjer si lahko naberete jagod, borovnic, malin, gob ali pa domačih zelišč.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.