HOTEL MEDNO, Ljubljana, Medno, Slovenija - 37 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba savne (finska in infrardeča savna) s čajem, vodo in rjuhama za 2 osebi

redna cena
69,00
popust
-46%
cena s popustom
37,00
rezerviraj za
7,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Za vse tiste, ki sivčasih želite pobegniti v pravljični svet. Daleč stran od vsakodnevnih misli inmestnega utripa le v svoj svet. Pričarajte si sanjsko magijo in se predajte opojnim vonjemkopeli. Preživite mirno popoldne v privatni sobi z masažnim bazenom. Pogrejete se lahko v savnahter svoje misli in telo sproščate v intimnih sprostitvenih kotičkih. Obprijetni glasbi in skodelici izbranega čaja bodo vaše misli odplavale dalečproč. 


Romantični večer v dvoje vam pripravljajo ob izbranemu vinuin soju sveč. Noč preživite v moderno opremljenih sobah s pridihom domačnostiin prečudovitim pogledom na Alpe.  


Hotel Medno se nahaja v mirnem zelenem okolju, samo 9 kilometrov stran od središča Ljubljane. Če si želitespočiti um in telo ter s pravšnjo mero pobegniti iz mestnega vrveža, je topravi kraj za vas. Hotel Medno na eni strani obdaja gozd, na drugi strani papogled uide na turkizno reko Savo in zasnežene Kamniško - Savinjske Alpe.


Je kraj, ki je ujet med mestom in podeželjem.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Medno 54, Ljubljana Šentvid / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Sela 5, Osilnica / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Gallusovo nabrežje 29, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Velika Planina 99, Kamnik / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Miklošičeva 3, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL MEDNO, Ljubljana, Medno, Slovenija - 37 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba savne (finska in infrardeča savna) s čajem, vodo in rjuhama za 2 osebi"
Lokacija
Ljubljana Šentvid

Medno 54
1210 Ljubljana Šentvid
SlovenijaVreme Ljubljana Šentvid

ob 15:05

5°C
Ljubljana Šentvid

jutri

-2 / 10
Ljubljana Šentvid

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust