Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL MIRAN, Pirovac, Hrvaška - 60 EUR - 1x nočitev v Standard sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

HOTEL MIRAN, Pirovac, Hrvaška - 60 EUR - 1x nočitev v Standard sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če iščete idealenoddih v tihi oazi tik ob morje, bo Hotel Miran izpolnil vsa vaša pričakovanja. Hotelima tri zvezdice in se nahaja v mirnem jadranskem zalivu ob katerem je peščenaplaža. Hotel se nahaja v Pirovcu, slikovitem dalmatinskem naselju, le 5 km je oddaljenod Parka Prirode ''Vransko jezero''.


Če ste pristaši ribolova, morate obiskati Vransko jezero,prav tako pa morate obiskati Nacionalna parka Kornate in Krko, ki sta najboljobiskana hrvaška nacionalna parka. Če želite preživeti počitnice na samo enemmestu, se prepustite mediteranskemu zraku in čudovitim pogledom z zaliva Vruljena Jadransko morje in otoček Sustipanac.


Glede na umaknjeno lokacijo ob jadranski obali, je obiskovalcemHotela zagotovljen kvaliteten počitek brez stresa. Pa vendar, vsi, ki imajoželjo, da bi večerne ure preživeli zunaj hotelskega kompleksa, se lahkoodpravijo do središča mesta, ki je le kilometer oddaljen od hotela. Poletni programvključuje nastope klap, folklornih ansamblov in koncerte pevcev zabavne glasbe,medtem ko ribiška noč spreminja mesto v velik oder. Vsi obiskovalci ribiškenoči, razen v dobri glasbi, iz leta v leto, uživajo v dalmatinskih specialitetahkot tudi nepozabnemu ognjemetu ob polnoči.


Med dnevom lahko gostje degustirajo različne specialitete indalmatinsko kuhinjo v sklopu bifeja in á la carte restavracije. Restavracija imaprečudovito teraso  pogledom na morje inplažo v neposredni bližini. Nedaleč od hotela se nahaja tudi bazen z morskovodo in otroško igrišče, ki bo najbolj razveselil najmlajše obiskovalce. Na bližnjemteniškem igrišču lahko obiskovalci igrajo tenis, vedno pa so dobrodošli tudi vnovo odprtem snack baru na plaži.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.