DIAMANTNI PILING, GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA IN MASKA ZA OBNOVITEV KOŽE: Popolna nega za sijoč obraz, LJ-BTC! Rezultati so vidni takoj! AKCIJA 15€ namesto 60€

redna cena
60,00
popust
-67%
cena s popustom
19,69
rezerviraj za
4,69
Ponudba je že
POTEKLA


  • VRHUNSKA NEGA OBRAZA PO NAJUGODNEJŠI CENI!
  • Ponudba zajema: Diamantni piling + globinsko čiščenje, maska + svetovanje, popolna nega obraza z vrhunsko kozmetiko, zmanjšanje gubic in nepravilnosti na koži
  • REZULTATI SO VIDNI TAKOJ!
  • Delovni čas: od ponedeljka do petka od 6. do 21. ure, ob sobotah od 8. do 13. ure, nedelja zaprto
  • Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona. Veljavnost darilnega bona je enaka veljavnosti kupona.
  • Kupon je unovčljiv do 30.12. 2017
  • celovita obrazna nega je primerna za ŽENSKE in MOŠKE

Prihaja čas, ko se koža na obrazu najbolj izsuši in poškoduje, ter tako pusti nepopravljive posledice, če koža ni ustrezno pripravljena!

Diamantni piling je neoperativni postopek, pri katerem gre za postopno luščenje povrhnjice kože bodisi na obrazu (diamantni piling obraza) ali kateregakoli drugega dela telesa. Poseg lahko ponavljamo večkrat, a mora le-ta biti kontroliran in primeren koži, ki jo plast za plastjo luščimo. Kožo luščimo s kombinacijo mehanizma diamantnih konic in vakuuma, želeno globino luščene plasti pa dosežemo z ustrezno izbiro diamantne konice in pravilno nastavitvijo naprave.

Diamantni piling prav tako zmanjšuje nastale gubice, morebitne nepravilnosti na koži nastale po zdravljenju aken ali zaradi sonca in hkrati kožo čisti ter zmanjšuje pore. Za boljši učinek diamantnega pilinga se lahko predvsem že nekoliko starejši ljudje poslužujejo kombinacije pilinga z drugimi pomlajevalnimi postopki.

Število tretmajev diamantnega pilinga je odvisno od kože posameznika, čigar kožo zdravimo. Diamantni piling sam po sebini boleč postopek, kljub temu se po posegu pojavi rdečica kože, ki pa v nekaj urah izgine.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 3 DNI
Cesta v Mestni log 55, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "DIAMANTNI PILING, GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA IN MASKA ZA OBNOVITEV KOŽE: Popolna nega za sijoč obraz, LJ-BTC! Rezultati so vidni takoj! AKCIJA 15€ namesto 60€"
Lokacija
Ljubljana

Šmartinska 152
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 15:05

5°C
Ljubljana

jutri

-2 / 10
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust