KOBLA: 35% popust za 3-dnevni oddih za 6 oseb v apartmajih Tubej****

KOBLA: 35% popust za 3-dnevni...

KOBLA: 35% popust za 3-dnevni oddih za 6 oseb v apartmajih Tubej****

315,00 €
Cena
35%
Popust
110,25 €
Prihranek
204,75 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bogata oprema in v alpskem stilu opremljeni apartmaji TUBEJ****, na Kobli, na kmetiji pr TUBEJ, so na odlični lokaciji v Bohinju, na smučišču Kobla, 100 m od gostišča Janez, s pogledom na Triglav in Bohinjsko kotlino na višini 720m. V bližini se nahaja park jelenov, damjakov, srn, ovac, koz ter nešteto sprehajalnih poti po gozdu ali v bližnje planinske koče.

OPIS APARTMAJA:

Apartma je zasnovan tako,da se boste počutili karseda udobno in domače. V kuhinji ne boste pogrešali nobene naprave, saj vsebuje prav vse kar ste navajeni od doma (pomivalni stroj, touster, kavni aprat, hladilnik z zamrzovalnikom, električni štedilnik,...). V kopalnici se boste lahko razvajali v parni savni v masažni tuš kabini. Tudi za otroška oblačila vam ne bo potrebno pretirano skrbeti, saj je na voljo tudi pralni in sušilni stroj.

Apartmaji so primerni za goste, ki si želijo miru, počitka v naravi, ljubitelje svežega zraka, smučanja, kolesarjenja, ribištva, planinarjenja in EKO turizma. Aktivni turisti si lahko sposodijo kolesarsko opremo, smučarsko opremo, sanke. Pri nas lahko izbirate: pripravite kosilo ali zajtrk v apartmajih, ali pa vam mi postrežemo domačo bohinjsko hrano v na novo odprtem družabnem prostoru TUBEJ - samo za goste apartmajev TUBEJ ali si na terasi pripravite jedi iz žara.

Oglejte si video!

Bohinjska Bistrica

Apartmaji TUBEJ

Lokacija

Ravne v Bohinju 16
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija

Partnerska ponudba - otroskikuponcek.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »KOBLA: 35% popust za 3-dnevni oddih za 6 oseb v apartmajih Tubej****«