Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL AQUAREUMAL, Fojnica, Bosna in Hercegovina - 122 EUR - 2x nočitev v apartmaju Aquareumal za 2 osebi (2 otroka do 5. leta brezplačno), 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL AQUAREUMAL, Fojnica, Bosna in Hercegovina - 122 EUR - 2x nočitev v apartmaju Aquareumal za 2 osebi (2 otroka do 5. leta brezplačno), 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo 40 kilometrov od Sarajeva se nahaja apartmajsko naselje »Aquareumal«, pod pogozdenimi jasami, v mirnem predelu nedaleč od samega centra Fojnice. Razpolaga s 74 razkošno opremljenimi apartmaji, kjer lahko gostje najdejo del svetovljanskega hotelirskega glamurja, vešče združenega z udobjem intime lastnega doma, medtem ko imena apartmajev (Terra, Flamma, Aeris in Aqua) namigujejo na popoln povratek k naravi.


»Aquareumal« je popolno mesto za individualni in družinski oddih ali rekreacijo, mesto za delo, izobraževanje in poslovno komunikacijo; ima večletne izkušnje na področju organizacije ’team bulidinga’, posebnih vrst aktivnih počitnic za zaposlene in poslovne partnerje uspešnih podjetij in organizacij, za grajenje kolektivnega duha, za zabave in druženja.


Apartmajsko naselje sestavlja 16 objektov na način ’bosanske vile’, kjer se nahaja 74 apartmajev z 202 osnovnimi in 148 dodatnimi ležišči. Apartmaji imajo eno ali dve spalnici, dnevni prostor, LDC CAT televizijo, telefon, Wi-fi povezavo, kuhinjo, jedilnico, eno ali dve kopalnici, stranišče, balkon, nekateri imajo tudi lasten vrt.


Apartmaji so obrnjeni proti jugu, kar zagotavlja veliko sonca in prelep pogled na gorske masive. Apartmajsko naselje je pod 24-urnim varnostnim nadzorom, nudijo pa tudi 24-urno medicinsko nujno pomoč. Gostom je na voljo parkirišče/garaža in dostop do interneta po celotnem kompleksu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.