RAMADA HOTEL & SUITES - SKI PAKET, Kranjska Gora, Slovenija - 533 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 1 osebo, 7x polpenzion (zajtrk in večerja) za 1 osebo

redna cena
533,00
cena s popustom
533,00
rezerviraj za
53,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora je arhitekturna posebnost Kranjske Gore. Prijetno opremljene sobe s pogledom na gore in urejena okolica so primerne predvsem za goste, ki na počitnicah pričakujejo vrhunsko udobje. Hotel je od smučišč oddaljen manj kot 100 m. Zaradi lege ob glavni sprehajalni poti so družabni dogodki vedno na dosegu.


Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora ima 110 estetsko dovršenih in udobnih sob. Med njimi so posebne antiseptične sobe za alergijsko občutljive goste, večji sobi nadstandardne velikosti (51 m2) in sobi z zračno ter vodno posteljo. Sobe imajo dve ležišči, ki jim lahko dodamo pomožna ležišča. Opremljene so s TWC, kabelsko televizijo, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom in čajnikom. Večina sob ima balkon.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Borovska Cesta 100, Kranjska Gora / Gorenjska
NE ZAMUDITE!
Vitranška 12, Kranjska gora / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Borovškova cesta 93, Kranjska Gora / Gorenjska
NE ZAMUDITE!
Vitranška 12, Kranjska gora / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "RAMADA HOTEL & SUITES - SKI PAKET, Kranjska Gora, Slovenija - 533 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 1 osebo, 7x polpenzion (zajtrk in večerja) za 1 osebo"
Lokacija

Borovškova cesta 93
4280 Kranjska Gora
SlovenijaVreme Kranjska Gora

ob 11:10

3°C
Kranjska Gora

danes

-2 / 10
Kranjska Gora

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust