Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL PERLA, Madonna di Campiglio, Italija - 889 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

HOTEL PERLA, Madonna di Campiglio, Italija - 889 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivni HotelPerla, ki se nahaja na okrog 1550 metrov nadmorske višine, obkrožens čudovitim pokrajinam Dolomitov, je tako rekoč drugi pojem zaeleganco, gostoljubnost in stil.


Iz ugodne lege hotela Perla lahkohitro dosežete žičnice, športna igrišča in poti za sprehode inizlete na visokih nadmorskih višinah. Bivanje v hotelu Perla pomeni,da živite v dimenziji sanj, da se razvajate in da svoje telopoživite s svežo energijo. Mirna lokacija, topla gostoljubnost inskrb za okolje vam dajo občutek popolnega mira in sprostitve.


Sobe: Hotelima apartmaje s 4/6 ležišči, elegantno opremljene in opremljene zvsemi vrstami udobja, lesenimi ležišči in masivnim pohištvom, kije ročno pobarvan. Vsak apartma je razdeljen na dve področji,dnevno sobo in zasebno spalnico, kar gostom zagotavlja zasebnost.Sobe imajo tudi panoramski balkon, ki ponuja čudovit pogled navrhove Adamello Brente.


Restavracija: Za večerjo vrestavraciji gostom nudijo kombinacijo regionalnih in nacionalnihjedi, vsako jutro pa vas čaka okusen zajtrk!


Wellnesscenter: Sprostite se v jacuzziju, spoznajte intimnozadovoljstvo savne in turške kopeli, okusite najbolj okusne vrstesadnih in zeliščnih čajev ter okrepite vaše mišice v fitnesu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.