Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RESIDENCE LES GENTIANES, Puy Saint Vincent, Francija - 1.242 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 6 oseb, 6-dnevna smučarska vozovnica za 6 oseb

RESIDENCE LES GENTIANES, Puy Saint Vincent, Francija - 1.242 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 6 oseb, 6-dnevna smučarska vozovnica za 6 oseb

8%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le nekaj 10 metrov od raznovrstnih smučarskih strmin - zagotovljena zabava za vse generacije!


Residence Les Gentianes se nahaja v Puy Saint Vincent na 1750 metrih nadmorske višine. Ponuja krasen razgled na naravni park Ecrins. 


Residence Les Gentianes je sestavljen iz štirih različnih objektov. V objektu, kjer je recepcija, je tudi pokriti bazen (edini v Puy Saint Vincent).  Od smučišča so oddaljen od 70 - 120m. Najbližja proga je primerna tudi za začetnike, zato kompleks priporočamo družinam.


Residence Les Gentianes ponuja 4 različne tipe apartmajev, ki imajo od 4 do 8 ležišč. Apartmaji so novi in prostorni, vsi z balkonom in skupno sobo za smuči z eno omaro na apartma. Apartma ima dnevno sobo s kuhinjo, raztegljiv kavč, spalnico (zakonska postelja ali ločeni ležišči), sobo s pogradom, kopalnico, balkon in TV.


Do pekarne, trgovinice in bara, ki se nahajajo v Residence Dame Blanche je Les Gentianes oddaljen 100 m, do najbližje restvaracije v Residence Parc Aux Etoiles prav tako 100 m, do centra, kjer je več trgovin (tudi večja s hrano), barov in restavracij na Puy Saint Vincent 1600 pa 800 m. Obratuje tudi brezplačen avtobus, ki je v bližini Les Gentianes. Pred in okoli objekta je brezplačno zunanje parkirišče, pokrito z nadstreškom pa je za doplačilo na recepciji. V objektu je tudi sposojevalnica smuči Ski Set. Na voljo je tudi šola smučanja v slovenskem jeziku.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.