Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SMUČANJE FRANCIJA - FIRST MINUTE PAKET, Les Orres, Francija - 740 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 6-dnevna smučarska vozovnica za 4 osebe

SMUČANJE FRANCIJA - FIRST MINUTE PAKET, Les Orres, Francija - 740 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 6-dnevna smučarska vozovnica za 4 osebe

44%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmajska hiša, zgrajena iz tradicionalne kombinacije lesa in kamna omogoča, da se na smučišče odpravite kar na smučeh!

Résidence MadameVacances Le Parc des Airelles se nahaja na ugodni lokaciji, na nadmorski višini1800 m, le 30 m od prvih smučarskih prog ter le 80 m stran od najbližjesedežnice. 

RésidenceMadame Vacances Le Parc des Airelles nudi udobne in lepo opremljene eno-, dvo-in trosobne apartmaje različnih velikosti. Apartma za 4 osebe (BAT) ima 25-28m2 (nekateri primerni za invalide) in vključuje dnevno sobo z raztegljivimkavčem za 2, dodatni spalni prostor z 2 enojnima posteljama, kopalnico s kadjoin ločenim WC-jem (ali s tušem in WC-jem v apartmajih za invalide), opremljenokuhinjsko nišo, SAT TV (doplačilo), balkon in omaro za smuči.

V sklopuobjekta se nahajata recepcija in shramba za smučarsko opremo. Gostje imajo brezplačen dostopdo bazena in savn v Residence Madame Vacances Les Balcons des Airelles. Brezžična internetna povezavaje na voljo v skupnih prostorih. Možnostparkiranja na prostem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA