DIGITALNI TERMOMETER za merjenje TELESNE TEMPERATURE. Ne vsebuje živega srebra, tako da je POPOLNOMA VAREN, primeren tudi ZA DOJENČKE + Poštnina je že VKLJUČENA V CENO

redna cena
9,80
popust
-50%
cena s popustom
4,90
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Imejte kakovosten, natančen in hiter termometer za merjenje telesne temperature vedno na dosegu roke.
Digitalni termometer je primeren za celo družino in je izjemno koristen pripomoček za vse, ki želite hitro in natančno izmeriti povišano temperaturo (ločljivost 0.1 °C).
Digitalni termometer je primeren tudi za merjenje temperature mlajših otrok, ki se upirajo in so težko pri miru. Je popolnoma varen, saj ne vsebuje živega srebra. Uporaben je za merjenje telesne temperature, temperature kopeli in hrane.
Termometer v približno 60 sekundah izmeri temperaturo in vam to sporoči z zvočnim signalom ob koncu meritve. Zvočni alarm se sproži tudi ob zaznani povišani temperaturi (nad 37,8°C).
Termometer ima LCD zaslon, spominsko funkcijo, samodejni izklop in ima 12-mesečno garancijsko dobo. Je izjemno enostaven za uporabo, ugasne se samodejno, zadnje merjenje pa tudi shrani.
* Slika je simbolična, saj se termometri med seboj razlikujejo od pošiljke do pošiljke - razlikujejo se samo po izgledu, funkcije so enake.

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

19,90
19,90€
Več

Set za poslikavo nohtov

OMEJENA KOLIČINA
11,70
11,70€
Več

Solarna svetilka

OMEJENA KOLIČINA
14,99
14,99€
Več

Samsung slušalke EO-EG900BW

OMEJENA KOLIČINA
111,95
111,95€
Več

Električna hladilna torba

OMEJENA KOLIČINA
NE ZAMUDITE!
Ljubljanska cesta 3A, Kamnik / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "DIGITALNI TERMOMETER za merjenje TELESNE TEMPERATURE. Ne vsebuje živega srebra, tako da je POPOLNOMA VAREN, primeren tudi ZA DOJENČKE + Poštnina je že VKLJUČENA V CENO"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

6 / 17
Slovenija

jutri

3 / 14
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust