DIGITALNI TERMOMETER za merjenje TELESNE TEMPERATURE. Ne vsebuje živega srebra, tako da je POPOLNOMA VAREN, primeren tudi ZA DOJENČKE + Poštnina je že VKLJUČENA V CENO

DIGITALNI TERMOMETER za...

DIGITALNI TERMOMETER za merjenje TELESNE TEMPERATURE. Ne vsebuje živega srebra, tako da je POPOLNOMA VAREN, primeren tudi ZA DOJENČKE + Poštnina je že VKLJUČENA V CENO

9,80 €
Cena
50%
Popust
4,90 €
Prihranek
4,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Imejte kakovosten, natančen in hiter termometer za merjenje telesne temperature vedno na dosegu roke.
Digitalni termometer je primeren za celo družino in je izjemno koristen pripomoček za vse, ki želite hitro in natančno izmeriti povišano temperaturo (ločljivost 0.1 °C).
Digitalni termometer je primeren tudi za merjenje temperature mlajših otrok, ki se upirajo in so težko pri miru. Je popolnoma varen, saj ne vsebuje živega srebra. Uporaben je za merjenje telesne temperature, temperature kopeli in hrane.
Termometer v približno 60 sekundah izmeri temperaturo in vam to sporoči z zvočnim signalom ob koncu meritve. Zvočni alarm se sproži tudi ob zaznani povišani temperaturi (nad 37,8°C).
Termometer ima LCD zaslon, spominsko funkcijo, samodejni izklop in ima 12-mesečno garancijsko dobo. Je izjemno enostaven za uporabo, ugasne se samodejno, zadnje merjenje pa tudi shrani.
* Slika je simbolična, saj se termometri med seboj razlikujejo od pošiljke do pošiljke - razlikujejo se samo po izgledu, funkcije so enake.

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »DIGITALNI TERMOMETER za merjenje TELESNE TEMPERATURE. Ne vsebuje živega srebra, tako da je POPOLNOMA VAREN, primeren tudi ZA DOJENČKE + Poštnina je že VKLJUČENA V CENO«