Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Komplet 2 UNIVERZALNIH KLJUČEV za vsakega pravega mojstra + BREZPLAČNA poštnina

Komplet 2 UNIVERZALNIH KLJUČEV za vsakega pravega mojstra + BREZPLAČNA poštnina

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Med orodjem nikoli ne najdete pravega ključa? Ne morete odviti obrabljenega vijaka? Nimate pravega orodja, da bi popravili vodovodno cev ali ventil? Tukaj je rešitev, ki se prilagodi vsaki matici in vijaku.
Predstavljamo vam inovativen sistem dveh univerzalnih ključev, ki rešita vsako težavo. Z njima boste lahko odvili vsako matico, vijak, cev ali ventil. Uporabljate ju lahko povsod, saj sta oblikovana kot viličasta ključa, delujeta pa kot nasadna ključa.
Ključa sta odličen sistem za privijanje in odvijanje vseh matic in vijakov od 8 do 32 milimetrov.
Za vse to, kar omogočata ključa, bi morali kupiti velik in težek komplet običajnih ključev različnih velikosti. Zapravili bi veliko denarja in vzeli bi vam veliko prostora. Ključa pa imate lahko vedno pri roki. Vzamete ju lahko kamorkoli. Zakaj bi se ukvarjali z navadnimi ključi, ko je rešitev za privijanje in odvijanje tako enostavna.
Tehnologija ključev temelji na istočasnem ustvarjanju pritiska na tri točke vijaka ali matice ter čvrstem, varnem in stabilnem oprijemu.
Manjša glava je idealna za vijake in matice od 8 do 14 milimetrov, srednja glava pa se odlično prilega velikostim od 16 do 22 milimetrov. A to še ni vse. V kompletu boste dobili tudi večji ključ, ki ga lahko uporabite za vijake in matice od 24 pa do kar 32 milimetrov. Uporabite ga lahko tudi kot račno. Samo premikajte ročaj naprej in nazaj in privijanje ali odvijanje bo popolnoma enostavno.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Stenska ura BLINK črna
OMEJENA KOLIČINA
Kanglica za zalivanje QUENCH 1l
OMEJENA KOLIČINA