Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

NOVO in IZBOLJŠANO: Verižna SILEN MOTORNA ŽAGA RANGER 2,2 KW. VEČJA MOČ + VIŠJI NAVOR + izboljšana VODLJIVOST + profesionalni sistem DUŠENJA VIBRACIJ + nov, priročen ter učinkovit SISTEM FILTRIRANJA ZRAKA. Privoščite si...

NOVO in IZBOLJŠANO: Verižna SILEN MOTORNA ŽAGA RANGER 2,2 KW. VEČJA MOČ + VIŠJI NAVOR + izboljšana VODLJIVOST + profesionalni sistem DUŠENJA VIBRACIJ + nov, priročen ter učinkovit SISTEM FILTRIRANJA ZRAKA. Privoščite si...

28%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Med letošnjimi SILEN novostmi je motorna žaga RANGER 2,13 kW, ki se uvršča med lažje motorne žage. Verižna žaga RANGER v prepoznavni SILEN zeleni barvi je nadgradnja modela YD-52 PATENT in nadaljuje tradicijo modelov SILEN, pri čemer so zanjo značilni večja moč, višji navor, izboljšana vodljivost, profesionalni sistem dušenja vibracij ter nov in učinkovit sistem filtriranja zraka.
Verižna žaga SILEN RANGER (YD52) spada v novo generacijo SILEN verižnih žag z magnezijev ohišjem. Žago odlikujejo privlačen izgled, okolju prijazen in varčen motor (EU II), ergonomsko bolj dovršen položaj nosilnega ročaja, nov pokrov motorja. Predstavlja se z novim inovativnim zagonskim delom, nov je tudi filtrirni sistem za zrak s filtrom HD2. Žaga ima vse potrebne varnostne in sodobne ergonomske elemente. Ne manjka tudi SILENov sistem za blaženje vibracij je sestavljen iz elementov-AV in posebnih vzmeti med blokom motorja in ročaji. Kombinacija protivibracijskih elementov zmanjšuje vibracije, ki jih povzročata motor in vrteča se veriga.
Kot vse sodobne žage ima model zavoro, ki pri povratnem udarcu samodejno v trenutku zaustavi verigo, aktivira se seveda tudi z zaščito za roko pred nosilnim ročajem. K varnosti in udobnosti upravljanja z žago prispeva svoje še zavora vzvoda za plin, dostopno stikalo za izklop, lovilnik verige in gumijasta zaščita ohišja, ki hkrati usmerja žagovino.
Vodenje žage je lažje, posledično terja manj napora od sekača. Nosilni ročaj je postavljen pod drugačnim, ugodnejšim kotom, vodilni pa dovolj širok, da zagotavlja desni roki dovolj zaščite. Pohvali se z novim magnezijevim inovativnim zagonskim delom, torej nič več iz plastike! Žaga se lahko primerja z drugimi žagami bolj uveljavljenih blagovnih znamk!
Namenjena je negi in redčenju v sestojih premera do okoli 30-40 centimetrov ter kleščenju in izdelavi drv. Po navedbah proizvajalca motor porabi do 8 odstotkov manj goriva in do 30 odstotkov zmanjša izpust plinov. Žaga je bila v praksi preizkušena več kot 1 leto in rezultati so več kot odlični.
Motorna žaga SILEN vas bo prepričala tudi z majhno težo (4,9 kg) in izjemno močjo (2,2 kW) za hobby delo. Magnezijevo ohišje naredi najlažjo motorno žago v svojem razredu gibne prostornine. Navsezadnje tudi pri žaganju debelega drevja ni pomembna samo moč, temveč tudi vsak odvečni kilogram. Z njo bo lažje delal praktično vsak uporabnik. Primerna je za žaganje drv in gradnjo lesenih konstrukcij, za nego in podiranje dreves do 40 cm premera. Priročna in izredno lahka žaga je kar za 0,4 kg lažja od prejšnjega modela.  Tehnični podatki:Delovna prostornina: 49,6 cm³Moč: 2,2 kWMoč: 2,9 KMTeža: 4,9 kgRazmerje med težo in močjo: 2,2 kg/kWMagnezijevo ohišje za varno in dolgo delovanje.Nivo zvokovnega tlaka: 102 dB(A)Nivo zvokovne moči: 116 dB(A)Nivo vibracij levo/desno: 4,0 / 4,0 (m/s2)Sistem ročnega mazanja sklopke na osiVeriga OREGON (korak): 0,325" 1,3Vključuje 45 cm meč, ekstra kaljen Garancija na izdelek: 12 mesecev Naša žage je bila testirana in ima TÜV SÜD certifikat, ki je sinonim za kakovost in kvaliteto.SILEN blagovna znamka je last podjetja LUEN d.o.o. Vsi izdelki so plod domačega znanja. Ponosno lahko zapišemo - žaga je SLOVENSKI PROIZVOD!
Sedaj si lahko privoščite motorno žago Ranger po promocijski ceni!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.