Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PENZION BAGOLY, Gyömrő, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in a la carte večerja s 3 hodnim menijem) za 2 osebi

PENZION BAGOLY, Gyömrő, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in a la carte večerja s 3 hodnim menijem) za 2 osebi

33%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Gyömrő se nahaja na jugovzhodu Budimpešte, manj kot 15 km odletališča. Bagoly Guesthouse (Bagoly Fogadó) jelociran v središču mesta, naobali znamenitega jezera Bath Gyömrő Lake (Gyömrő Tófürdő).


Lokacija hotela vlepem, mirnem okolju je idealna za počitek, osvežitev  telesa in duše, hkrati pa jezero, mesto innjuna okolica ponujajo več možnosti za rekreacijo. Bližina glavnega mestaponuja neskončno možnosti za zabavo!Prijazno osebje Bagoly Guesthouse naredi vse, da se bostepočutili odlično med počitnicami. TV, hladilnik, brezžični internet in telefonso na voljo v udobnih dvoposteljnih sobah, ki imajo kopalnico; nekatere od njihimajo panoramski pogled na jezero.


 V restavraciji z mednarodnimi in lokalnimispecialitetami lahko uživate v bogatem in okusnem zajtrku in večerji tudi nasvežem zraku, na terasi restavracije.V wellness je na voljo bazen z zabavnimi elementi, vročokopeljo, finska in infrardeča savna, z masažnimi tretmaji pa poskrbijo zapopolno sprostitev skozi vse leto.Jezero, ki se nahaja tik ob gostišču, ponuja zabavo skozivse leto.


Jezero (Tófürdő) se nahaja v čudovitem okolju, sredi 100hektarskega velikega parka z gozdom, s čudovito floro in favno. Voda ni samozdrava, ampak je odlična proti arteriosklerozi in ublažitvi revmatičnih težav,zaradi svoje dobre klime pa je njegovo okolje primerno za lajšanje težav ljudis pljučnimi boleznimi.Poleti boste lahko plavali v hladni vodi, se sončili naobali ali pa pobegnili v senco listnatih dreves. Vendar pa voda ni primernasamo za plavanje, saj lahko uživate tudi v vodnih športih, kot so wakeboard,kajak ali pedalini. Spomladi in jeseni barve in vonji narave navdušujejoobiskovalce, pozimi pa se celotno jezero spremeni v veliko drsališče. Lahkozgradite snežaka na obali, naredite snežne angele ali pa se sankate.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.