Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LIBRA HOTEL, Veresegyház, Madžarska - 125 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (zakonska postelja ali ločeni ležišči) za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

LIBRA HOTEL, Veresegyház, Madžarska - 125 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (zakonska postelja ali ločeni ležišči) za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

27%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Resnično sproščujoč počitek vas čaka v 3-zvezdičnem hotelu Libra v središču Veresegyháza (samo 20 km od Budimpešte).

Dvoposteljne sobe imajo kopalnico in vso potrebno opremo, razvajali pa vas bodo tudi z okusnimi jedmi, pripravljenimi v njihovi restavraciji in v dobro opremljenemu wellnessu.

Restavracija Libra Lounge (Libra Lounge Étterem) deluje z a’la carte kuhinjo, ki ponuja širok izbor okusnih madžarskih in mednarodnih jedi, okusno hrano pa lahko dodatno obogatite z odličnimi madžarskimi vini, pálinka.

Spa vključuje jacuzzi za 8 oseb, finsko in infrardečo savno, ponujajo pa tudi možnost masažnih tretmajev.

Libra Hotel, s svojim tihim in mirnim okoljem, svež zrak in prijetno vzdušje bodo zagotovo poskrbeli, da bodo to ene izmed vaših najbolj nepozabnih počitnic!

Veresegyház je le 20 km oddaljen od Budimpešte, na severnemdelu gričev Gödöllő (Gödöllői dombság). Naselje je znano po Medvedjem parku in Termah– obe znamenitosti sta za obiskovalce odprti skozi celo leto. Medvedja farma Veresegyház (Veresegyházi Medveotthon),ustanovljena na območju petih in pol hektarjev, je edino medvedje svetišče vSrednji Evropi. V zadnjih letih so poleg medvedov tam tudi volkovi, rakuni in dvajelena. Poleg tega je treba omeniti ptice parka, v bližini pa je tudi konjskaarena in kmetija ponijev, kjer lahko vidite tudi ostale živali. Otroci lahko naobmočju parka najdejo igrišče, majhno lokomotivo in morda najpomembnejše -  obiskovalci lahko sami hranijo vedno lačnemedvedke z leseno žlico, z medom.
Več o tem: http://www.medveotthon.hu/ 

Terme Veresegyház (Veresegyházi Termálfürdő) so zelopreproste, prijetene, blizu narave in rustikalne. Imajo zunanji termalni bazen,otroški bazen, savno in otroško igrišče. Termalna voda je dobra za zdravljenjedegenerativnih bolezni sklepov, kroničnih in akutnih sklepnih vnetij,naknadnega zdravljenja ortopedskih operacij in operacij po nesrečah.  Poleg Medvedjega parka in Term, pa mesto ponuja tudi več znamenitostiin prireditev.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.