Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DUNA WELLNESS HOTEL, Baja, Madžarska - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi 4* (zakonska postelja ali ločena ležišča) za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja s tremi hodi - A, B ali C meni) za 2 osebi

DUNA WELLNESS HOTEL, Baja, Madžarska - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi 4* (zakonska postelja ali ločena ležišča) za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja s tremi hodi - A, B ali C meni) za 2 osebi

24%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Edinstven, moderen slog, brezhibna gastro ponudba, prijeten wellness ter izjemno vzdušje hotela Duna Wellness obljubljajo nepozabna doživetja v Baji!
 
Hotel Duna Wellness je edini hotel v Baji, ki se nahaja v središču mesta, vendar na pirni in prijetni lokaciji. Iz oken sob lahko gostje uživajo v razgledu na reko Sugovico, otok Petőfi (Petőfi-sziget) ali trg Szentháromság.

Sobe s štirimi zvezdicami predstavljajo sodobno eleganco, so prostorne in imajo odlično opremo (televizijo, telefon, brezžični internet, mini bar, sobni sef, sušilec za lase).

V širokem izboru a’la carte restavracije Pacsirta (Pacsirta Étterem), ki pripada hotelu, lahko najdete mednarodne kot tudi madžarske jedi. Na terasi (ki se jo lahko uporablja tudi v zimskem času) National Café (Nemzeti Kávéház), ki ima najlepši pogled v mestu, lahko uživate v okusni kavi ali piškotkih.

Hotel ponuja različno animacijo za odrasle in otroke. V kleti hotela, zgrajeni v času turške okupacije, lahko dehustirate vina (proti doplačilu, ob dogovorjenem času na recepciji), medtem ko  igralna soba Gilice nudi brezskrbno zabavo za otroke.

Wellness Átrium je idealen kraj za rekreacijo, osvežitev telasa in duše. Vedno lahko dostopate do pustolovskega bazena, jacuzzija, finske in infra savne, parne kabine, sobe za sproščanje in fitnesa (med delovnimi urami). Poleg zgoraj navedenega hotel proti doplačilu ponuja tudi masažne tretmaje, kozmetične storitve, pedikure, hamam in turško kopel. 

Baja je oddaljena 206 km od letališča v Budimpešti, najdetepa jo na obrežju reke Donave, v slikovitem okolju. Mesto je "glavno mestoribje juhe", znane pod imenom  ribjajuha Baja. Mesto je znano po gozdu Gemenc, Petőfi otoku, otouk Nagy-Pandúr,reka Sugovici (primerna za kopanje), ... Baja ponuja številne aktivnosti, kotso: avanturistični park, plavanje, ribolov, drsanje, vožnja s kočijo, jahanjekonjev, degustacije vin, paintball, kegljanje, squash, tenis, panoramski leti,vodni športi itd.

 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.