HOTEL ROZKA KRVAVEC, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 219 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi alpskega sloga za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

redna cena
310,00
popust
-29%
cena s popustom
219,00
rezerviraj za
33,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Hotel Rozka Krvavec se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planotiGospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču.Izkoristite poletje in preživite aktivne počitnice na svežem zraku!


Hotel ponuja restavracijo zasnovano v alpskem slogu s kaminom,sodobne nastanitvene enote z brezžičnim internet in veliko teraso s pogledom naljubljansko kotlino.


Hotel je oddaljen odprestolnice Ljubljane le 44 km, letališča Jožeta Pučnika 22km, Bleda 55km inPostojnske Jame 92km.Dostop do hotela je možen s kabinsko žičnico ali z avtomobilom. Imatetudi brezplačno parkiranje na spodnji postaji žičnice.


Prostorne nastanitvene enote vključujejo panoramski pogled nagore, svetlo leseno pohištvo, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom inkopalnico s tušem, sušilcem za lase ter brezplačnimi izdelki za osebno nego.


Okolica je priljubljena v vseh letnih časih in ponuja številneaktivnosti, kot so smučanje, pohodništvom in kolesarjenje. Bike Park ponuja 27km označenih kolesarskih poti in spustov za vse stopnje kolesarskega znanja.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Ambrož pod Krvavcem 55, Cerklje na Gorenjskem / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Ambrož pod Krvavcem 50, Cerklje na Gorenjskem / Gorenjska
NE ZAMUDITE!
Ambrož pod Krvavcem 55, Cerklje na Gorenjskem / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL ROZKA KRVAVEC, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 219 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi alpskega sloga za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi"
Lokacija
Cerklje na Gorenjskem

Ambrož pod Krvavcem 55
4207 Cerklje na Gorenjskem
SlovenijaVreme Cerklje na Gorenjskem

ob 11:23

7°C
Cerklje na Gorenjskem

danes

1 / 9
Cerklje na Gorenjskem

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust