LEPOTNI TRETMA NA OBRAZU, PO IZBIRI Z SHR LASERJEM + SPECIALNI PILING! ODSTRANJEVANJE AKEN ali PIGMTACIJ! Saloni Phyts v Ljubljani ali Kranju

redna cena
39,00
popust
-54%
cena s popustom
17,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>Ponudba vsebuje: LEPOTNI TRETMA Z SHR LASERJEM + SPECIALNI PILING OBRAZA! ODSTRANJEVANJE AKEN ALI PIGMENTNIH MADEŽEV NA OBRAZU
najsodobnejša laserska tehnologija s takojšnimi rezultatiKOŽA na obrazu postane napeta, sijoča in mladostnaLJUBLJANA-Rudnik, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 030/ 248 339KRANJ, Smledniška cesta 94, 040 705 346Rok unovčenja: 30.12.2017Tretma aknaste kože po obrazu z SHR laserjem in pilingom z glino in morsko soljo, ki zmanjšuje akne, čisti povrhnjico in pospešuje obnovo mastne in nečiste kože.
Dejstva o aknah
nastanejo zaradi prekomernega in nepravilnega delovanja žlez lojnic,običajno se pojavijo v puberteti,strokovnjaki menijo, da je glavni vzrok za nastanek aken povečanje androgenih hormonov,akne so lahko gensko pogojene,na razvoj aken vpliva: menstrualni cikel, stres, podnebje, prehrana, neustrezni kozmetični preparati…Odpravljanje aken z laserjem : Pulzna svetloba direktno uničuje bakterije P. acnes, ki so naravno prisotne v kožni maščobi in povzročajo vnetje, če se prekomerno razmnožijo. Za učinkovito odstranjevanje aken je potrebnih več obiskov, odvisno od vsakega posameznika in stanja kože.
Nega pigmentacij po obrazu z SHR laserjem in pilingom: za zmanjševanje pigmentnih madežev in mehko kožo po obrazu
Pigmentacije ali pigmentni madeži nastanejo zaradi povečanja melanina, temnega pigmenta, ki nastaja v koži. Melanin je odgovoren za barvo las, kože in oči, hkrati pa tudi ščiti pred UV žarki. Poenostavljeno: kadar je aktivnost melanina povečana, se to na koži lahko odraža kot pigmentni madeži.
Na pigmentacije vpliva: izpostavljenost sončnim žarkom, nosečnost, starost, geni.
Odstranjevanje pigmentov z laserjem
Pigment melanin absorbira pulzno svetlobo iz laserja, ki se v koži spremeni v toploto. Toplota razbije pigment na majčkene delce. Ti se bodisi pomaknejo na površino kože in odluščijo ali pa jih limfni sistem razgradi.
Specialni piling proti pigmentnim madežem vsebuje rastlinski kompleks vednozelenega gornika in sladkega korena.
Piling:
blagodejno vpliva na kožoodstrani nečistoče in odmrle celice,poveča dotok kisika,koža je po pilingu bolj sveža in gladka ter lažje diha.Za vsako stroritev specialen piling, ki najbolj neguje prizadeto kožo.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija
-54%
17,90
39,00€

Rezervacija samo 4,50€

Več

Pomlajevanje obraza z SHR laserjem in pilingom v kozmetičnem salonu Phyt's

UGODNO
Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LEPOTNI TRETMA NA OBRAZU, PO IZBIRI Z SHR LASERJEM + SPECIALNI PILING! ODSTRANJEVANJE AKEN ali PIGMTACIJ! Saloni Phyts v Ljubljani ali Kranju"
Lokacija
Ljubljana

Ukmarjeva ulica 2
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 15:05

5°C
Ljubljana

jutri

-2 / 10
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust