Pri Vidrgarju 3*: Zasebni najem savne s penino in 4-hodna večerja za 2 osebi -53%

Pri Vidrgarju 3*: Zasebni najem savne s penino in 4-hodna večerja za 2 osebi -53%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V Gostišču Pri Vidrgarju, v osrčju Slovenije, vaju čaka crkljanje v VIP prostoru s savno, tušem, počivalniki, penino ter sadjem. Po razvajanju telesa pa boste deležni se razvajanja brbončic ob izvrstni 4-hodni večerji v njihovi...


      
Kaj ponudba vključuje?
3-urni zasebni najem savne,sadje in penina 0,75l,večerja s 4-hodi za 2 osebi.Večerja vključuje: Pozdrav iz kuhinje (skutni namaz z bučnim oljem in zeliščnim pestom, tatarski biftek z zeliščnim maslom, pršut), postrvin file na žaru, ajdova kaša z jurčki, jelenov file ali stek ali puran s prilogo, hišna sladica.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12.2017.Opis ponudbe
Gostišče s prenočišči “Pri Vidrgarju” 3* boste našli v osrčju Slovenije, ki je odlično izhodišče za ogled znamenitosti in odkrivanje njenih lepot. Priporočamo tudi ogled okoliških znamenitosti, kot so Vače, kjer so našli Vaško situlo, ki je najstarejši staroslovenski simbol, ostanki Valvasorjevega gradu Medija, kolesarskih in sprehajalnih poti ali pa sprostite svoj adrenalin v Pustolovskem parku GEOSS, ki se nahaja le korak stran od geometričnega središča Slovenije GEOSS.
V sprostitvenem kotičku se boste razvajali v zasebni savni, ki bo za 3 ure samo vaša in zajema lasten prostor s savno, tušem in počivalniki. Savnanje toplo priporočamo, za krepitev imunskega sistema, čiščenje kože, pospešitve prekrvavitve, pospeševanje izločanja strupenih snovi iz telesa… Na voljo vam bo sadje in ohlajena penina.
Na večerjo se boste odpravili v gostišče z bogato družinsko tradicijo, ki ima svoja vrata odprta že od leta 1966. Navdušili vas bodo z odličnim 4-hodnim menijem:
Pozdrav iz kuhinje (skutni namaz z bučnim oljem in zeliščnim pestom, tatarski biftek z zeliščnim maslom, pršut) *** Postrvin file na žaru, ajdova kaša z jurčki *** Jelenov file ali steak ali puran s prilogo *** Hišna sladica
Plačajte le 9,40 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. VIP najem savne s penino in večerja, za 2 osebi, vas bo stalo le 49,40 €, namesto 106 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9,40 €, preostalih 40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Pri Vidrgarju 3*: Romantično razvajanje na podeželju z zasebnim najemom savne in 4-hodno večerjo -55%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 56 75 150 ali info@vidrgar.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Vidrga 4, 1252 Vače.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.12.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Slike so simpobične.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Pri Vidrgarju 3* Kontaktni podatki: 03 56 75 150 ali info@vidrgar.si Lokacija ponudnika: Vidrga 4, 1252 Vače
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.