Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Les 2 Alpes, Francija: 8-dnevne SKI počitnice v Apartmajih Les Residence 1650 z vključeno 6-dnevno smučarsko karto le 195 €

Les 2 Alpes, Francija: 8-dnevne SKI počitnice v Apartmajih Les Residence 1650 z vključeno 6-dnevno smučarsko karto le 195 €

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Znano smučišče Les 2 Alpes ponuja ogromno smučarsko območje z 225 km smučarskih površin na nasmorski višini med 1.300 m (vas Mont de Lans) in 3.600 m (ledenik). Visoki vrhovi, ki obkrožajo smučišče, so fantastično zagotovilo,...


              
Kaj ponudba vključuje?
7x nočitev v apartmaju za do 4 osebe,6-DNEVNA smučarska vozovnica,Brezplačno parkirno mesto.Odlična lokacija za smučarski oddih, saj se hotel nahaja ob samem smučišču!Ponudba velja za 1 osebo.Ponudba velja za koriščenje od 9.12. do 16.12.2017.Minimalen nakup za koriščenje popusta sta 2 potrdili.Opis ponudbe
Odlične decemberske počitnice na znanem francoskem smučišču Les 2 Alpes, kjer se vam za resnično uživanje v smuki ponuja ogromno smučarsko območje z 225 km smučarskih površin na nadmorski višini med 1.300 m (vas Mont de Lans) in 3.600 m (ledenik). Visoki vrhovi, ki obkrožajo smučišče, so fantastičo zagotovilo da boste smučali na naravnem snegu skozi celotno sezono, pozimi in tudi poleti.
Apartmaji Les Residence 1650 se nahajajo v samem središču mesta v več apartmajskih hišah (Meijotel, Plein Sud, Cabourg...). So v neposredni bližini smučarskih prog in žičnic, večina jih je razporejenih okoli glavne gondole (Diablo in Jandri Express).
Apartma je velikosti 25m2, ima predsobo, kuhinjsko nišo, 4 ležišča (pograd in raztegljivo ležišče za 2 osebi), kopalnico in balkon. V bližini so trgovine, tradicionalne restavracije in bari, na smučišče pa se lahko odpravite kar peš.
Agencija BTravel je nastala kot rezultat sodelovanja strokovnjakov, ki so svoj uspeh dokazali z delom v drugih agencijah na hrvaškem trgu in v regiji, in v zelo kratkem času je postala zaželjena za vse tiste, ki potujejo ali organizirajo potovanja in različne prireditve, na Hrvaškem in v regiji.
Ekipa Btravel Ski tem je kombinacija aktivnih smučarskih izkušenj z dolgotrajnim delom v turizmu in tu nima konkurence. Hitri na smučeh in še hitrejši na delovnem mestu, njihovo znanje o smučiščih pa je popolno, prav zato, ker so presmučali vsak kilometer vsakega smučišča, ki vam pride na misel. Hoteli, apartmajske hiše, skoraj ni destinacij, ki jih niso osebno obiskali, zato sprejmite nasvet in ne dvomite v kakovosten, aktivne in sproščujoče počitnice.
Ne glede na to, ali je govora o popolnem oddihu, poslovnem potovanju, organiziranju kongresaj ali športnem dogajanju, bo ekipa BTravel poskrbela, da vam bodo vse potrebne storitve na voljo na enem mestu in z zagotavljanjem najvišje kakovosti. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam strokovnjakov pri organiziranju športnih tekmovanj je BTravel danes uradna agencija številnih športnih društev in klubov. 
Plačajte le 19,50 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 8-dnevne počitnice na francoskem smučišču Les 2 Alpes v apartmajih Les Residences 1650, z vključeno 6-dnevno smučarsko karto vas bo stal le 195 €, namesto 214 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 19,50 €, preostali znesek 175,50 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na +3851 55 99 811, info@btravel.pro.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija apartmajev Les Residences 1650: 102 Avenue de la Muzelle, 38860 Les Deux Alpes, Francija.Ponudba velja za 1 osebo.Ponudba velja za koriščenje od 9.12. do 16.12.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 175,50 € plačate neposredno ponudniku na njegov TRR pred prihodom.V ceni ni vključena posteljnina in brisače, potrebno jih je vzeti s seboj.Doplačila:Turistična taksa: 7 €/oseba.Otrok se smatra kot odrasla oseba.Prijava: do 17:00, odjava do 9:00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: BTRAVEL d.o.o. Kontaktni podatki: +385 1 6666 850, info@btravel.pro Lokacija ponudnika: Maksimirska 112a, 10 000 Zagreb, Hrvaška


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.