Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL JUNO, Praga, Češka - 72 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL JUNO, Praga, Češka - 72 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Praga je mesto, ki v svoji bogatosti združuje zgodovino, arhitekturo, gostoljubje in kulturo. Je mesto številnih pogledov, zvokov in okusov. Je mesto, ki vam bo vzelo dih.


Dobrodošli v Hotel Juno, prenovljeno 15-nadstropno stavbo, ki se nahaja v mirnem okolišu Prage in ponuja namestitev po ugodnih cenah. Center Prage je lahko dostopen z metrojem, vožnja pa vam bo vzela dobrih 12 minut. Vseh 258 sob ima lastno kopalnico s prho in straniščem, v sobi pa je tudi satelitska televizija, direktna telefonska linija in sef. Restavracija je odprta za skupinske rezervacije in ponuja mednarodne pa tudi tradicionalne češke jedi. Hotel ponuja tudi konferenčno sobo in bar v avli hotela, ki je odprt ob popoldnevih in večerih. Hotelska ponudba vključuje tudi rezervacijo gledaliških predstav, koncertov in ogledov znamenitosti. V hotelu je tudi pralnica in kemična čistilnica. Parkirno mesto je za goste na voljo pred hotelom.


Praga turistom ponuja številne znane kulturne znamenitosti, med katere prištevamo Praški Grad, Charles Bridge, Stari mestni trg, Judovsko četrt in Petřín hill. Od leta 1992 je bilo zgodovinsko središče mesta uvrščeno v UNESCO seznam svetovne kulturne dediščine. Mesto se ponaša tudi z več kot 10 večjimi muzeji, pa tudi s številnimi gledališči, galerijami, kino dvoranami in zgodovinskimi razstavami. Sodobno urejen javni prevoz vam bo olajšal ogled tega osupljivega mesta ob reki Vltavi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.