HOTEL MIRTA, Strunjan, Slovenija - 149,90 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x bogat mediteranski zajtrk za 2 osebi

redna cena
239,00
popust
-37%
cena s popustom
149,90
rezerviraj za
25,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Preživite čudovitepočitnice na slovenski obali v enem od najlepših obalnih mest - Strunjanu. Vhotelu Mirta boste našli zadovoljstvo in sprostitev tisti, ki imate radi mir inudobje naravnega okolja ter milega mediteranskega podnebja!


Hotel Mirta je popolnoma nova, izjemno prijetnadestinacija za posameznike, pare, družine in skupine. Leži sredi pomirjujočegain naravnega okolja Strunjanskih solin, v neposredni bližini krajinskega parkaStrunjan, ki ga obdaja gosto mediteransko rastje.


Odlična lokacija hotela Mirta v Strunjanu omogoča različnešportne in druge aktivnosti kot so pohodništvo, kolesarjenje, tek, plavanje,ribarjenje in raziskovanje ter meditacijo.


Hotel Mirta je novi biser naslovenski obali, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih.


Strunjan ponuja miren in prijeten oddih, a hkrati se nahajav neposredni bližini obalnih turističnih središč: Portoroža, Pirana, Izole inKopra, ki lahko brez večjega napora obiščete tudi peš po urejenih in označenihpoteh.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Obala 45, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Strunjan 17, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Obala 45, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Cesta Solinarjev 8, Portorož / Obala in Kras


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL MIRTA, Strunjan, Slovenija - 149,90 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x bogat mediteranski zajtrk za 2 osebi"
Lokacija
Portorož

Strunjan 16
6320 Portorož
SlovenijaVreme Portorož

ob 7:02

5°C
Portorož

danes

8 / 19
Portorož

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust