HOTEL SLOVENIJA, Rogaška Slatina, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejen vstop v hotelski bazen in savno

redna cena
330,00
popust
-52%
cena s popustom
159,00
rezerviraj za
24,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Rogaška Slatina z večstoletno tradicijo sodi med starejša in pomembnejša zdravilišča v Sloveniji in Evropi. Izkopanine ter rimska cesta, ki je mimo Lemberga in Rogatca vodila iz Celeie v Petovium dokazujejo, da so območje Rogaške Slatine poznali že Kelti in Rimljani. Leta 1665 je po pitju mineralne vode ozdravel Peter Zrinski, eden najmogočnejših fevdalcev tedanje Evrope, ter ponesel sloves o zdravilni mineralni vodi v svet. V Rogaški Slatini se je tako pričel zdraviliški turizem.


Danes je Rogaška Slatina privlačen cilj ljudi, ki iščejo zdravje z naravno mineralno vodo Donat Mg, dobro počutje in mir v čudoviti naravi ter bogato kulturno življenje. Je kraj, ki vedno znova izpolni obljubo miru in živahnosti hkrati. Rogaška Slatina je kraj izvirov in izvirnosti. Zaradi svoje celovite ponudbe, kjer je vse na enem mestu, velja za enega bolj priljubljenih hotelov v Rogaški Slatini. S tem sovpada izgradnja novega notranjega bazena s termo-mineralno vodo, ki je bil zaključen v začetku marca 2013.


Na voljo je 10 enoposteljnih sob, 47 dvoposteljnih sob, 3 triposteljne sobe in 5 apartmajev, dvigalo, restavracija s teraso, kavarna, wellness center in konferenčni prostor. Sobe so moderno opremljene in zagotavljajo udobje,ki ga gostje pričakujejo: kopalnica (tuš ali kad, WC), kabelska televizija, telefon, sušilnik za lase, mini bar, copati, kopalni plašč, polovica sob je klimatiziranih, nekaj sob ima balkon. Hišni ljubljenčki so dovoljeni v za to namenjenih sobah.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Cvetlični hrib 1, Rogaška Slatina / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Celjska cesta 1, Rogaška Slatina / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Cvetlični hrib 1, Rogaška Slatina / Savinjska
NE ZAMUDITE!
Zdraviliški trg 11, Rogaška Slatina / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Zdraviliški trg 6, Rogaška Slatina / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL SLOVENIJA, Rogaška Slatina, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejen vstop v hotelski bazen in savno"
Lokacija
Rogaška Slatina

Celjska cesta 1
3250 Rogaška Slatina
SlovenijaVreme Rogaška Slatina

ob 7:32

9°C
Rogaška Slatina

danes

5 / 16
Rogaška Slatina

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust