Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL MARGARETHENBAD, Rangersdorf, Avstrija - 279 EUR - 3x nočitev v Comfort sobi za 2 osebi, 3x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL MARGARETHENBAD, Rangersdorf, Avstrija - 279 EUR - 3x nočitev v Comfort sobi za 2 osebi, 3x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Wellness Margarethenbad se je razvil v spa in športni hotel. To izhodišče je pravo  mesto za vse tiste, ki želijo doživeti romantični pobeg in uživati v spa vikendu v Avstriji.

https://www.youtube.com/watch?v=a4mSAact_V8

Njegova mirna lokacija in bližina gozda, travnikov in gora, vas vabijo, da uživate v krajših ali daljših pohodih. Vaše počitnice tukaj bodo nepozabno in sproščujoče doživetje, ki jih lahko izkoristite tudi za pohodništvo na Koroškem.

Uživajte v počitnicah v  Avstriji s pestro ponudbo wellness tretmajev. V hotelu so vam na razpolago savna, parna kopel, infrardeča kabina, pozimi tudi jacuzzi, poleti pa notranji bazen, solarij, masaže, kozmetični tretmaji in tretmaji z zdravilnimi lastnostnimi železa, žvepla in radija.

Hotel ponuja tudi nekatere izmed wellness specialitet, kot so odkrivanje svizčeve masti ali uživanje v različnih toplicah, kot na primer v zeliščni kopeli. Sprostite se v spa hotelu in jim dovolite, da vas razvajajo.

Z balkona hotelskih udobnih sob, ki vsebujejo kabelsko TV, telefon, mini bar, sef in sušilec za lase, lahko uživate v spektakularni panorami okolice Großglockner.

Hotel se nahaja v središču 5 smučarskih področij te regije. V 20 do 25 minut lahko pridete do naslednjih smučišč: Mölltal glacier, Ski – Heiligenblut//Großglockner, Zettersfeld, Hochstein in Ankogel.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.