Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Odlične 3-dnevne JESENSKE POČITNICE za 2 osebi s POLPENZIONOM v Sobah Vala v Valbandonu (med 16.9. in 30.10.2017)

Odlične 3-dnevne JESENSKE POČITNICE za 2 osebi s POLPENZIONOM v Sobah Vala v Valbandonu (med 16.9. in 30.10.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite nepozabne 3-dnevne počitnice v čudovitih Sobah Vala v Valbandonu! Ponudba velja za 2 osebi in vključuje polpenzion, svoj termin pa si lahko rezervirate v med 16.9. in 30.10.2017.
Sobe Vala**  v Valbandonu (blizu Fažane) so le 700 od morja. Vsaka soba ima svojo kopalnico (WC/tuš). Ponudba vključuje polpenzion (zajtrk in večerjo, pijača ni vključena), v pritličju pa vam bo na voljo tudi velika a la carte restavracija za kosilo. V nastanitvi vam je na voljo tudi kolesarnica, kamor boste lahko na varno spravili svoje kolo.
FAŽANA
Mesto Fažana se nahaja v bližini Nacionalnega parka Brijun (6,5 km) in Arene v Puli (5,8 km). Fažana je izjemno obiskana in pohvaljena turistična destinacija. Panoramski razgled s fažanske obale prikazuje slikovito identiteto Fažane, od ribiškega pristanišča, rive polne kavarn in restavracij, domačnosti do živahnosti lucije.
PULA
Največje mesto na Istrskem polotoku ponuja raznolikost in veliko zanimivosti za ljubitelje kulture. Pula ima bogato, kar tri tisoč let staro preteklost, ki je razvidna v vsakem koraku, ki vodi v staro mestno jedro. Začne in konča se z rimskim amfiteatrom Areno. Na sprehodu skozi Pulo boste opazili številne spomenike rimske arhitekture: slavolok iz 1. stoletja pred našim štetjem, Hercules in Dvojna vrata, Avgustov hram in majhno rimsko gledališče v središču mesta. Posebno doživetje pa boste našli med počitkov na glavnem mestnem trgu Forum, ki svojo funkcijo zbiranja množic opravlja že iz časa cesarja Avgusta.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.