Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozaben 3-dnevni ODDIH za DO 8 OSEB v luksuzni Vili Harmony**** v PULI (termini na voljo med 23.9. in 30.10.2017)

Nepozaben 3-dnevni ODDIH za DO 8 OSEB v luksuzni Vili Harmony**** v PULI (termini na voljo med 23.9. in 30.10.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite morski vikend v Puli! Polotok v obliki srca, sega globoko v čisto modrino Jadranskega morja in je vrt lepote, ki odpira vrata sončnega in toplega Mediterana. Dovolite si jih odpreti brez obotavljanja in sanjski oddih bo postal resničnost. Večkulturni in gostoljubni kraj, ki v majhnem prostoru lepo združuje številne razlike.
Počitniška vila HARMONY se nahaja v majhni vasici v bližini mesta Pulj. Primerna je za vse tiste, ki želijo uživati v znamenitostih največjega istrskega mesta, vendar želijo hkrati preživeti svoje počitnice obdane z zelenjem in zvokom petja ptic. Hiša je opremljena na sodoben način in nudi prijeten počitek. Vila ima tri sobe s kopalnico in je idealna za večjo družino ali skupino prijateljev. Na prostorni parceli se lahko otroci brezskrbno igrajo, medtem ko uživate v soncu ob bazenu ali pripravljate jedi na žaru. Najbližje plaže je mogoče najti v Pulju, ki vas bo navdušil s številnimi zgodovinskimi spomeniki, dogodki in koncerti.
PULA
Največje mesto na Istrskem polotoku ponuja raznolikost in veliko zanimivosti za ljubitelje kulture. Pula ima bogato, kar tri tisoč let staro preteklost, ki je razvidna v vsakem koraku, ki vodi v staro mestno jedro. Začne in konča se z rimskim amfiteatrom - Areno. Na sprehodu skozi Pulo boste opazili številne spomenike rimske arhitekture: slavolok iz 1. stoletja pred našim štetjem, Hercules in Dvojna vrata, Avgustov hram in majhno rimsko gledališče v središču mesta. Posebno doživetje pa boste našli med počitkov na glavnem mestnem trgu Forum, ki svojo funkcijo zbiranja množic opravlja že iz časa cesarja Avgusta.
ISTRA
Modro morje, bel kamen in zelena notranjost je tipična barvna shema Istre, največjega Hrvaškega polotoka. Nasprotje njene modrine je zelena notranjost in akropolsko mestece, ki na pol poti med resničnostjo in sanjami, briše to tanko črto, ki loči realnost od sanj. In nato se vse spreminja samo v vašo zgodbo.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.