Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

2 LITRA 100% BIO SOKA GRANATNEGA JABOLKA "Sanct Bernhard" (2 x 1000 ml) TOP kvalitete, za vitalnost, lepoto in mladost. Priporočljiv dnevni odmerek: 50 ml

2 LITRA 100% BIO SOKA GRANATNEGA JABOLKA "Sanct Bernhard" (2 x 1000 ml) TOP kvalitete, za vitalnost, lepoto in mladost. Priporočljiv dnevni odmerek: 50 ml

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bio sok iz granatnega jabolka je dragocen dodatek za prehrano in zdravje! Sočno aromatično meso iz granatnega jabolka je bogato s sekundarnimi rastlinskimi sestavinami in polifenoli, npr. flavonoidi, tanini in elagično kislino (izvor elagične kisline v hrani: vino, grozdje, oreški, jagode, črni ribez, maline, pečke, granatno jabolko). Znižuje tveganje za nastanek raka, zavira vezavo kancerogenov na DNK, znižuje raven LDL-holesterola in viša raven HDL-holesterola.
Sok s 100 % vsebnostjo sadnega deleža!
Sok je narejen je iz koncentrata, kar pomeni da ima 100 % sadni delež. Je brez dodanega sladkorja in brez konzervansov.
Granatno jabolko je že tisoče let simbol vitalnosti, lepote in mladosti za tisoče let. Omenjeno je v Visoki pesmi v Svetem pismu, kjer hvali milost lepe Sulamith. Naš bio sok granatnega jabolka prihaja iz nadzorovane ekološke pridelave v južni Turčiji. Sredozemsko podnebje z blagimi zimami in skrbno, nežno obdelavo zagotavlja nedvomno sok resnično polnega okusa!
Granatno jabolko je ena najstarejših rastlin, ki jih gojijo ljudje. Pomembnost tega sadeža dokazuje dejstvo, ki je navdihnilo da se po njem poimenovali špansko mesto Granada in pa škrlatno rdeči poldragi kamen granat. Sočni in aromatični sadeži so bogati s polifenoli, ki imajo antioksidativen učinek.
BIO sok granatnega jabolka je naravni izdelek. Razlike v videzu, barvi in okusu so naravni in ne kažejo na izgubo kakovosti.
Priporočen dnevni odmerek: 50 ml na dan – sok lahko popijete sam, razredčen ali sladkan
Neto vsebina: 1000 ml
Rok uporabe: 25.07.2018
Alergeni: ne vsebuje alergenov
Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Po odprtju sok hranite v hladilniku in ga porabite v 3 tednih. Pred vsako uporabo plastenko pretresite. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Datum roka uporabnosti (uporabno najmanj do konca:) in lot sta odtisnjena na spodnjem delu embalaže.
Iz nadzorovane ekološke pridelave v Turčiji
EN-ECO-001 Non-EU Agriculture (Kmetijstvo izven EU)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.