Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ETNO VAS ČARDACI, Vitez, Bosna in Hercegovina - 38 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

ETNO VAS ČARDACI, Vitez, Bosna in Hercegovina - 38 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

79%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Idiličen kraj, ki vas bo očaral... Odlična nastanitev, bogata gastronomska ponudba, fantastičen Vodni park, zabava za vse generacije, prijateljsko osebje... Vse so to razlogi, da preživite prijeten poletni oddih v osrčju Bosne.

Turistično naselje Etno vas Čardaci se nahaja vosrčju Bosne, v mestecu na obali reke Lašve, v Vitezu. Prednost bivanja vturističnem naselju je, po eni strani, dobra prometna povezava z Zenico inTravnikom, po drugi strani pa mir in izolirana lokacija. Ekološko-turističnikompleks, v katerem se nahaja tudi Etno vas Čardaci, se razprostira na površini50.000 m2. Vse tiste, ki si želijo sproščujočega oddiha in pobega odvsakodnevnice, ljubitelje dobre hrane in pijače, zabave ter udobne nastanitve,vabimo naj obiščejo Etno vas Čardaci in doživijo nekaj resnično posebnega!

V Etno vasi Čardacirazpolagajo z 10 udobnimi apartmaji ter 24 dvoposteljnimi sobami, ki sokategorizirane s 4 zvezdicami. Pri gradnji objektov so uporabljali naravnemateriale, vsi objekti pa so narejeni po vzoru starih bosanskih hiš. V vsehnastanitvenih enotah so gostom na razpolago kabelska TV, telefon, Wi-Fi,sodobni sistem gretja (geotermalna energija), sušilec za lase, minibar in sef.Čardaci so ekološka oaza in samovzdržljiv kompleks, ki se napaja s pomočjovode, sonca, zemlje in vetra.

Poleg Etno vasi se vsklopu kompleksa nahajajo tudi pivnica, restavracija, vodni park Ribica,ribnik, 3 manjša jezera, številni izviri in potoki. Vosrednjem delu Etno vasi, na Mačkovem trgu, se nahaja Pivnica "Kod crnog mačka", kjer lahko uživate v sproščenem in prijetnem vzdušju ob dobriizbiri piva, rakij in likerjev, kot tudi domačih jedi. V restavraciji "Kod mlina" vam nudijo širok izbor jedi tradicionalne in mednarodne kuhinje. Izponudbe še posebej izpostavljajo jedi s svežimi rečnimi ribami ter specialitetekot so ribje pleskavice, klobase, paštete ter postrvi. V sklopu restavracijese nahaja tudi vinska klet z odličnim izborom vrhunskih in kakovostnih vin.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.