LIFECLASS HOTELI, Portorož, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 4* hotela za 2 osebi, Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih s termomineralno vodo

redna cena
199,00
cena s popustom
199,00
rezerviraj za
30,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Mediteranska, zdravain okusna kulinarika, luksuzni hoteli, 800-letna tradicija zdravilišča,najobsežnejša wellness ponudba… To je svet zdravih užitkov! Vzemite si čas zasein svoje najbližje, za lepe in pomembne stvari v življenju. V LifeClass hotelihboste našli udobje, toplino in izkušnje ter skrb za gosta in njegov popolnoddih!


Mednarodna hotelska grupacija LifeClass ponuja popolnehotelske, gastronomske, wellness in kongresne storitve, ki jih spremlja širokaizbira dodatnih ponudb. Prvo slovensko hotelsko grupacijo odlikujejovisokokakovostne storitve in produkti z poudarjeno osebno noto. Izvrstnadestinacija z blagim mediteranskim podnebjem in svežim morskim zrakom, vkombinaciji z nedotaknjeno naravo, zdravo mediteransko hrano ter naravnimizdravilnimi učinki, so zagotovilo za oddih poln energije, dobrega razpoloženjain zdravja. Hotele LifeClass dopolnjuje najobširnejša termalna, zdravstvena inwellness ponudba v Evropi. Sedem centrov  - Shakti, Ayurveda center, Wai Thaicenter, Thalasso center, Beauty center, Sauna Park, Termalno rekreacijski centerin Center celovitega pomlajevanja in rehabilitacije – se razprostirajo na večkot 10.000 m2 površine.


HotelAppolo 4* je prenovljeni aktivni wellness hotel, ki je kot nalašč za vse, kivodijo zdrav in aktiven način življenja. Hotel Riviera 4* je sodoben hotel, vneposredni bližini plaže s čudovitim pogledom na Piranski zaliv. Tam se nahajatudi center tajske tradicionalne masaže Wai Thai in čarobna terasa Mystica. Hotel Neptun 4* je družinski hotel z udobnimisobami. Hotel Mirna 4* je najbolj družaben hotel v Portorožu. Grand Hotel Portorož 4* se nahaja tik ob morju, odlikujejo pa ga prenovljene sobe, prestižna zasebna plaža, velika terasa, vrhunska gastronomija ter izkušeno osebje, ki je znano po svoji gostoljubnosti.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Obala 45, Portorož / Obala in Kras
PRED IZTEKOM
Strunjan 17, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Cesta Solinarjev 8, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Strunjan 17, Portorož / Obala in Kras


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LIFECLASS HOTELI, Portorož, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 4* hotela za 2 osebi, Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih s termomineralno vodo"
Lokacija
Portorož

Obala 33
6320 Portorož
SlovenijaVreme Portorož

ob 15:02

13°C
Portorož

jutri

6 / 13
Portorož

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust