Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL SALONA PALACE, Solin, Hrvaška - 79 EUR - 1x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x bogat zajtrk v sobi za 2 osebi

HOTEL SALONA PALACE, Solin, Hrvaška - 79 EUR - 1x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x bogat zajtrk v sobi za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Salona Palace je edinstven luksuzni hotel, ki je prežet z antičnim duhoh stare Salone, kjer se tudi nahaja. Ravno njegova lokacija je zaslužna za čar njegove ponudbe, ki je mešanica antične elegance in sodobnega udobja, vse skupaj pa je lepo zaokroženo s  kakovostno storitvijo, s katero želijo doseči, da se v hotelu Salon Palace vsak gost počuti posebno in kot doma.


Hotel Salon Palace je vrhunski arhitekturni dosežek , razpolaga pa s 47 sobami, notranjim in zunanjim bazenom, SPA&Wellness centrom, konferenčnimi dvoranami, banket restavracijo, velikim parkiriščem, očarale pa vas bodo tudi druge vsebine, ki jih ponuja hotel.  


Hotel Salona Palace se od drugih razlikuje predvsem po veri v to, da bo goste navdušila vrhunska kulturno-zgodovinska dediščina, ki ga obdaja ter da bodo uživali v vrhunskih storitvah, ki jih nudi.

 
Thermae Salonae Wellness & SPA ponuja ekskluzivno oazo miru, v kateri lahko vsaj za trenutek pozabite na vsakodnevne skrbi in stres ter se prepustite rokam strokovnih terapevtov. S tremi savnami, jacuzzijem, relax sobo in široko paleto masaž in ostalih tretmajev, Spa&Wellness center nudi vse, kar potrebujete na zasluženem oddihu in za povratek k uravnoteženemu načinu življenja. Ob navedenih storitvah, hotel razpolaga tudi z notranjim in zunanjim bazenom, ki sta idealna za druženje in rekreacijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.