HOTEL KOMPAS BLED, Bled, Slovenija - 196 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodna strežna ali bife večerja) za 2 osebi

redna cena
393,00
popust
-50%
cena s popustom
196,00
rezerviraj za
39,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Hotel Kompas stoji namanjši vzpetini v samem središču Bleda. Zgrajen v značilnem alpskem slogu seharmonično vklaplja v svojo naravno okolico, ki jo zaznamujejo visoke planotein julijski vršaci. Njegova edinstvena lega gostom omogoča nepozabne razglede na Blejsko jezero in grad.


Posebej očarljiva je hotelska terasa, kjer se lahkobrezskrbno prepustite sončnim žarkom in zaplavate v zastekljenem bazenu. Zapopolno sprostitev telesa in duha so tu še masažni bazen in savne, za vseaktivne pa fitnes in igrišče za skvoš.


Gostom hotela zjutraj postrežejo s poživljajočim zajtrkom injih zvečer razvajamo z dobrotami iz samopostrežnega bifeja. Ves čas svojegabivanja pa boste deležni prijazne pozornosti slehernega člana našega osebja. V Hotelu Kompas jegostom na voljo 95 udobnih hotelskih sob in prostornih apartmajev, primernih zabivanje družin. Sobe so sodobno in prijetno opremljene ter klimatizirane,večina jih ima tudi balkon. Gostje lahko izbirajo med sobami s pogledom najezero in sobami s pogledom na park. Dodatno udobje in dobro počutje zagotavljavrhunski posteljni koncept, ki obsega visoko kakovostne in antialergijskevzmetnice, vzglavnike in odeje ter posteljnino iz visoko kakovostnega mehkegabombaža. Na željo vas v sobi pričakata tudi aparat za pripravo kave ali čaja inkopalni plašč. Vse sobe za goste in vsi skupni prostori hotela imajo dostop dobrezplačnega brezžičnega interneta. 


Hotel Kompas se ponašaz velikim zastekljenim plavalnim bazenom, ki leži na hotelski terasi in v vsehletnih časih ponuja edinstven razgled na jezero in grad. V toplejših mesecihstene odpremo in gostom omogočimo izhod na panoramsko teraso, kjer so jim navoljo udobni ležalniki. 


Poleg bazena se gostjeHotela Kompas lahko sproščajo tudi v toplem masažnem bazenu ter finski, turškiin infrardeči savni. Vstop v bazen in uporaba masažnega bazena sta za goste,nastanjene v Hotelu Kompas, brezplačna.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Ljubljanska 32, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Kolodvorska 33, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Kolodvorska 33, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Ljubljanska 32, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL KOMPAS BLED, Bled, Slovenija - 196 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodna strežna ali bife večerja) za 2 osebi"
Lokacija
Bled

Cankarjeva 2
4260 Bled
SlovenijaVreme Bled

ob 11:04

7°C
Bled

danes

-2 / 10
Bled

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust