Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL REGENT PORTO MONTENEGRO, Tivat, Črna Gora - 269 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL REGENT PORTO MONTENEGRO, Tivat, Črna Gora - 269 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Luksuzna izkušnja, ki vam jo omogoča Hotel Regent Porto Montenegro, vam bo dolgo časa ostala v spominu! Brezčasna eleganca, prežeta s tradicionalnimi elementi in moderno umetnostjo očara prav vsakega obiskovalca. 


Spektakularni Hotel Regent Porto Montenegro vas pričakuje na sami obali, v Tivatu, v področju Bokokotorskega zaliva, ki je pod UNESCO zaščito. Grajen v renesančno beneškem stilu, navduši vsakega obiskovalca, ravno tako pa vas bodo navdušile moderno opremljene sobe.


Hotel nudi 87 klimatiziranih sob z balkonom ali teraso, satelitsko televizijo, sefom in kopalnico. Glavni atrium nudi dih jemajoč pogled na morje, vodi pa do salona Regent, bara Library in restavracij Dining Room in Gourmet Corner, kjer se lahko sproščate ob okusni hrani in osvežujočih pijačah. V ponudbi je tudi Pool Bar, kjer nudijo osvežilne koktejle in mediteranske sestavine. Zunanji in notranji bazeni, v kombinaciji s spa centrom (savne, turška kopel, parna soba), salonom za nohte in fitnes centrom poskrbijo, da nobenemu gostu ne bo dolgčas. V bližini so tudi tenis igrišča, igrišče za skvoš in bowling. Gostom je na razpolago tudi zunanji bazenski kompleks s štirimi spektakularnimi bazeni, obdanimi z ognjišči, ki predstavljajo tradicionalni odraz v sodobnem okolju. 
 
 
Hotel se nahaja ob znani marini Porto Montenegro, ki ima 450 privezov, izvrsten jahting klub in vse potrebno za jadranje. Prav tako marina ponuja številne bare, restavracije in trgovine z vrhunskimi artikli. 
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.