Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel, gostilna Triglav 3*: 3-dnevni gurme oddih v bližini Term Dobrna, do -56%. Vključen pohod in 30% popust na kopalne karte. Na voljo ponudba s 4-hodno večerjo!

Hotel, gostilna Triglav 3*: 3-dnevni gurme oddih v bližini Term Dobrna, do -56%. Vključen pohod in 30% popust na kopalne karte. Na voljo ponudba s 4-hodno večerjo!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popoln oddih za gurmane! 3 dni sredi neokrnjene narave z nastanitvijo v Hotel, gostilna Triglav 3*, z bogatim zajtrkom ali s polpenzionom (2x gurmanska večerjama v 4-ih hodih), že od 109 € namesto 208 € za 2 osebi! Vključen pohod z...


        
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,bogat samopostrežni zajtrk ali polpenzion za 2 osebi. V primeru izbire polpenziona je večerja srežena v 4-ih hodih:primer 4-hodnega menija:~ Predjed imenovana Pozdrav iz kuhinje, ~ Babičina goveja juha ali Dnevna kremna juha, ~ Ramstek iz ponve / Piščančje prsi v mandljevi haljici / Pražen krompir / Zdrobova rezina / Zelenjava Julijen, ~ Sladica.2-urni pohod z lokalnim vodičem,ogled zbirke Kozolec z dobrodošlico,brezplačna uporaba koles in nordijskih palic,brezplačna uporaba interneta,brezplačno parkirno mesto.DODATNA UGODNOST: 30% popusta na kopalno karto in 15% popust na welness storitve za Terme Dobrna (na sliki 3).Otroci do 4. leta BREZPLAČNO.*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.11.2017.Na voljo 3-dnevni oddih z zjtrkom ali s polpenzionom za 2 osebi:3 DNI za 2 osebi z zajtrkom -48%:2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi.Le 109 €, namesto 208 € za 2 osebi.3 DNI za 2 osebi s POLPENZIOMOM -56%:2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi,2x romantična večerja v 4-ih hodih za 2 osebi.Le 138 €, namesto 316 € za 2 osebi.Opis ponudbe
Sprostite se sredi neokrnjene narave Dobrne, postanite eno z naravo in uživajte v dolgih sprehodih ali kolesarjenju po čudoviti pokrajini ter si privoščite odličen aktiven oddih s pestro kulinarično ponudbo v Hotelu Triglav 3*. Hotel Triglav 3* se nahaja v samem centru Dobrne in omogoča enostaven dostop do vseh naravnih in kulturnih znamenitosti kraja – samo 200 metrov od hotela se nahaja najstarejše delujoče termalno zdravilišče v Sloveniji, Terme Dobrna. Hotel Triglav ima vse, kar potrebuje vsak pravi hotel, za udoben počitek in prijetno počutje svojih gostov: sodobno recepcijo, gostilno z vrhunsko kulinarično ponudbo, paviljon, parkirišče, brezplačno brezžično omrežje za povezavo s svetom ter predvsem uigrano in prijazno ekipo, ki bo za vas skrbela od prihoda naprej. Vse sobe so zračne, moderne in tople, vsaka ima kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase, prostorno garderobno omaro, televizijski sprejemnik in brezplačno brezžično omrežje, da boste svoje prijetne trenutke lahko delili z drugimi. Pobegnite na oddih za 2 osebi in izkoristite še poseben 30% popust na kopalno karto in 15% popust na wellness storitve za Terme Dobrna! Prosti čas boste lahko izkoristili za pohajkovanje po slikoviti pokrajini, si brezplačno izposodili kolo ali nordijske palice in se z lokalnim vodičem odpravili na 2-urni pohod z ogledom zbirke Kozolec, kjer so razstavljeni številni predmeti, orodja in stroji, ki so jih v preteklosti ljudje uporabljali pri svojem vsakdanjem življenju.
Primer 4-hodnega menija: ~ Predjed imenovana Pozdrav iz kuhinje, ~ Babičina goveja juha ali Dnevna kremna juha, ~ Ramstek iz ponve / Piščančje prsi v mandljevi haljici / Pražen krompir / Zdrobova rezina / Zelenjava Julijen, ~ Sladica.
Plačajte le 22 € (3 DNI z zajtrkom) ali 28 € (3 DNI s POLPENZIONOM) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih v Hotelu Triglav s pohodom ter popustom na kopalne karte v Termah Dobrna, za 2 osebi, že od 109 €, namesto 208 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na 03 78 011 30 ali na elektronski naslov info@gostilna-triglav.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Hotel, gostilna Triglav, Dobrna 12, 3204 Dobrna.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.11.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:87 € (3 DNI z zajtrkom) in 110 € (3 DNI s POLPENZIONOM).Doplačila: Turistična taksa: 1,01 €/oseba/dan.*Popusti za otroke: otroci do 4. leta brezplačno, otroci od 4. do 10. leta prejmejo 50% popust.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Slika 3 je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Triglav 3* Kontaktni podatki: 03 78 011 30 ali info@gostilna-triglav.si Lokacija ponudnika: Dobrna 12, 3204 Dobrna
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.