Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

6- ali 8-dnevne POČITNICE za 2 OSEBI (2+2) v Apartmajih Tamaris*** v VODICAH | Posezonski termini - do 1.10.2017

6- ali 8-dnevne POČITNICE za 2 OSEBI (2+2) v Apartmajih Tamaris*** v VODICAH | Posezonski termini - do 1.10.2017

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ujemite še zadnje sončne žarke - odpravite se na septembrske počitnice v Vodice, kjer vas čakajo prečudoviti apartmaji Tamaris!
Kuponi so unovčljivi do 1.10.2017, ponudba pa velja za 2 osebi, z možnostjo doplačila za dodatne osebe.
V Vodicah, nedaleč stran od Šibenika in nacionalnega parka Krka, boste našli ravno to, kar čakate že celo delovno leto - zaslužen dopust!
Vodice so mesto in pristanišče ob magistralni cesti Reka-Split, ležijo ob plitvem zalivu Vrulja, 13 km severozahodno od Šibenika, ki spada pod šibeniško-kninsko županijo. Danes so Vodice zelo obiskano turistično središče, z lepimi plažami, obdanimi z borovimi gozdovi in s slikovito okolico. Področje Vodic je zelo bogato tudi z izviri vode. Prepričala vas bo bližina morja, prijetna okolica in možnost raznih izletov z ladjico (Kornati).
Apartmajska hiša Tamaris *** se nahaja 450 m od morja in plaže v mirnem predelu Vodic. Zelo lep ambient in urejen vrt še dodatno pripomoreta, da bo vaš dopust v Vodicah ostal nepozaben. Pozabili boste na vsakdanji stres in v miru in tišini boste lahko uživali vaše zaslužene počitnice. Vsi apartmaji so moderno ter polno opremljeni in prav vsak ima veliko teraso, kjer boste zagotovo uživali v počitku ob kavici. Oddaljenost od centra je samo 800 m, od morske obale pa 500 m. Pri lastnikih lahko dobite še domače dalmatinsko vino in žganje. Hiša svojim gostom nudi tudi parkirno mesto, uporabo vrta in zunanjega žara, otroška igrala, kot tudi možnost najema koles.
Apartma za 4 osebe ima opremljeno kuhinjo, velik dnevni prostor, 2 sobi in kopalnico, TV, brezplačen WiFi. Posteljnina in brisače se redno menjajo (odvisno od števila dni, ki jih boste preživeli v apartmaju). Apartma ima veliko teraso. 
Podajte se na zaslužene in nepozabne počitnice še bolj ugodno!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.