Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vstopnica za FESTIVAL JESEN v Kavarni Union, Ljubljana | 21.09. - Ljubezenski oglas z Vesno Anđelković, 22.09. - Lara Janković in skupina Radio Mondo ali 23.09. - Tadej Vesenjak Banda

Vstopnica za FESTIVAL JESEN v Kavarni Union, Ljubljana | 21.09. - Ljubezenski oglas z Vesno Anđelković, 22.09. - Lara Janković in skupina Radio Mondo ali 23.09. - Tadej Vesenjak Banda

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ko začnejo drevesa spreminjati barve in se vreme ohladi, je čas, da se vrnemo v zavetje prijetnih kavarn, kjer lahko ob skodelici tople pijače uživamo ob odličnih dogodkih. Takšno priložnost bomo imeli od torka 19.9. do sobote 23. 9., ko se bomo lahko v kultnem ambientu Kavarne Union nasmejali komedijam in prisluhnili dvema odličnima koncertoma.
V okviru festivala Jesen v Kavarni Union lahko izbirate med tremi večeri:
 Četrtek, 21.9. ob 20:00 - predstava Ljubezenski oglas (Vesna Anđelković)
Premierno v Kavarni Union! Igralka Vesna Anđelković se bo v sklopu festivala Jesen v Kavarni Union na odru pojavila z novo hit komedijo Ljubezenski oglas. Predstava vas bo nasmejala do solz! Je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju "dlake v jajcu" pri življenjskih odločitvah.
Zorka išče moškega svojega življenja, ker je ’’dol v Jugi’’ vse zanič. Zorka se odloči, in pride v Slovenijo, kako se bo znašla, kaj vse je tu drugače, kaj vse preživlja, kaj se ji bo zgodilo … koga in kakšne moške bo spoznala, vse to in še več bomo doživeli skupaj z Zorko. Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pogovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali!
 Petek, 22.9. ob 20:00 - koncert Lare Janković in skupine Radio Mondo
Na predzadnji večer festivala nas bo očarala šansonjerka Lara Janković skupaj z vrhunskimi glasbeniki šansonjerskih manir, Radio Mondo!
Lara Janković, znana igralka in šansonjerka iz Primorske, se je rodila v Ajdovščini in študij igre dokončala na AGRFT. Poleg gledališča jo spremlja tudi glasba, šansoni. Izdala je že dve zgoščenki. (Pred vami stojim gola, pesmi s ciganskim, Na kožo zapisane zgodbe.)
Na festivalu šanson 2005 v Ljubljani je sodelovala s šansonom »Jaz sem tista iz omare«. Skupaj z Romano Kranjčan, Juretom Ivanušičem in Darjo Švajger pa so nastopali s skupnim projektom Večer šansonov in zimzelenih melodij. Trikrat je nastopila na mednarodnem večeru šansonov La vie en rose, ki ga organizira Vita Mavrič. 
Radio Mondo je jazz z nasmehom, je swing po naše, je pop s standardnim korakom, je folk z navihanostjo in šanson, ki je včasih tudi malo kabaret. Skupino sestavljajo vrhunski glasbeniki, ki s svojimi glasbenimi domislicami vedno znova očarajo občinstvo. 
Svoj glasbeni prvenec so poimenovali »Zgodbe za dva«, v njem pa se čudovito prepletata glasba in poezija, ki bi lahko stala tudi sama zase. Vsak njihov koncert je posebno doživetje in nič hudega, če ste na katerem že bili, naslednji bo gotovo povsem drugačen. Samo ena stvar je vedno ista: vrhunska glasba, prepletena z zabavnimi anekdotami, ki jih riše življenje.
 Sobota, 23.9. ob 20:00rni Union - Tadej Vesenjak Banda
Slovenski Leonard Cohen oz. prleški Iztok Mlakar, Tadej Vesenjak s svojo skupino bo zaključil festival Jesen v Kavarni Union!
Tadej Vesenjak Banda je glasbena zasedba, ki ob prleščini popelje na globalno potovanje. Je fuzija jezika in zvokov, ki so nastali na povsem različnih koncih sveta.
V njej svoje prijateljstvo nadgrajujejo :
Tadej Vesenjak - kantavtor, ki " f prleščini misli, guči in poje",
Damir Višič - virtuoz na indijski lutnji in
Andrej Hrvatin - multi inštrumentalist, katerega dejavnosti se spogledujejo z meditacijo.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.