Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevne počitnice za do 3 osebe v Apartmajih Ive in Slave***, Sukošan pri Zadru | SEPTEMBER 2017

3-dnevne počitnice za do 3 osebe v Apartmajih Ive in Slave***, Sukošan pri Zadru | SEPTEMBER 2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Se še niste odpravili na dopust? Ne čakajte z rezervacijo! Sukošan pri Zadru vas bo očaral in vam ponudil počitnice, kot si jih želite! Termini so na voljo do 1.10.2017!
Ponudba zajema 2 nočitvi za do 3 osebe v apartmajih Ive in Slave*** v prelepem obmorskem mestecu Sukošan.
Apartmaji Ive in Slave***
Sama hiša se nahaja v Sukošanu blizu mesta Zadar. Na voljo so štirje apartmaji - dva apartmaja velikosti 40m² in 2 apartmaja velikosti 60m². Vsi apartmaji so polno opremljeni in imajo TV ter teraso s pogledom na morje.
SUKOŠAN
Sukošan je dalmatinsko mesta, ki se nahaja blizu Zadra. Znano je po svoji dolgi obali, lepih plažah in zalivih. Največje bogastvo, ki ga ponuja, sta izjemno gostoljubje in prijaznost domačinov. Je kraj, kjer boste vedno našli nekaj zanimivega in po vašem okusu. Med drugim tudi veliko možnosti za rekreacijo ali pa kakšne druge kulturne in zabavne prireditve. V bližini mesta se nahaja 5 nacionalnih parkov, prav tako je zelo blizu dalmatinski dragulj - mesto Zadar.
V mestu se nahajata splošna in zobozdravstvena ambulanta.
ZADAR
Zadar je očarljivo obalno mesto, v katerem se mešata stara, več kot 3000 let bogata dediščina, z modernim. Zadar je idealna počitniška destinacija z veliko zabave in sprostitvenih dejavnosti. Predvsem zaradi svoje lege v središču jadranske obale, obkrožene s štirimi nacionalnimi parki: Plitvice, Paklenica, Krka in Kornati. Nič manj privlačno ni največje naravno jezero na Hrvaškem - Vransko jezero v bližini Biograda. Vsi ti kraji so na dosegu roke, ena do dve uri vožnje z avtomobilom ali ladjo.
Nikakor ne smete pozabiti obiskati največje zadarske atrakcije - Morske orgle! Edinstveno glasbilo, ki proizvaja zvok s pomočjo valov oceana. Zadar je znan tudi po svojem čudovitem sončnem zahodu in drugih zgodovinskih znamenitostih.
Gostoljubje, raznovrstna in okusna kulinarika ter bližina morja so kombinacija sestavin po receptu za idealne počitnice na morju!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.