Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BIO MACA v prahu (250 g) "Sanct Bernhard", iz EKOLOŠKE pridelave (pri nakupu 3 ALI VEČ kuponov je poštnina BREZPLAČNA)

BIO MACA v prahu (250 g) "Sanct Bernhard", iz EKOLOŠKE pridelave (pri nakupu 3 ALI VEČ kuponov je poštnina BREZPLAČNA)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


BIO MACA v prahu - 250 g, SANCT BERHARD
Čista, ekološka (BIO) maca v prahu iz perujskih Andov
Maca spada med rod kreš (znanstveno ime Lepidium meyenii).Njeni koreninski gomolji so že zelo dolgo cenjeni kot živilo.Naša BIO Maca v prahu se pridobiva iz posušenih korenin (gomoljev) rastline maca, ki jo gojijo v skladu s kontroliranimi ekološkimi smernicami.BIO Maca v prahuMaca (Lepidium meyenii) je doma v višini perujskih Andov, Maco se tradicionalno goji na nadmorski višini približno 4,100-4,500 metrov nadmorske višine, kjer z lahkoto prenese tako veter, hladno podnebje in agresivno UV sevanje.
Njeni koreninski gomolji so zelo cenjeni med INKI kot živilo že več kot 2000 let. Že približno 2000 let je maca na območju Peruja cenjena tako v tradicionalni prehrani kot tudi v ljudskem zdravilstvu. V zadnjem času pa je maca postala priljubljena tudi v naših zemljepisnih širinah kot živilo, ki vsebuje veliko hranil in vitalnih snovi.
Gomolj maca (Lepidium meyenii) črpa svojo moč iz zemlje, bogate z minerali, za svojo zaščito in preživetje pa vsebuje številne snovi, ki lahko pozitivno koristijo posamezniku, ki uživa gomolj posušene mace v prahu ali v kapsulah.
Maca je bogat vir mineralov, vitaminov, aminokislin, nenasičenih maščob ter drugih, za organizem pomembnih snovi. Vsebuje kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan, baker, vitamine: B1, B2, B6, B12, C, E, D3, nenasičene maščobe omega 3, 6, 9 in mnoge aktivne sestavine (saponini, steroli, tanini, alkaloidi).
Maca je močan adaptogen, saj povečuje moč obrambnega odziva na stres v vseh oblikah, ki ga človek doživlja vsak dan. Pozitivno deluje na splošno počutje in krepi imunski sistem.
Izboljšuje spomin, koncentracijo ter umske in učne zmožnosti. Je idealen dodatek za učence, dijake, študente in zaposlene s psihičnimi obremenitvami.
Maca je odlična za vse, ki želijo povečati vzdržljivost in mišično maso. Sodoben način življenja lahko privede do porušenja hormonskega ravnovesja, kar je pri posameznikih, ne glede na leta in spol, vzrok za najrazličnejše zdravstvene težave. Hormoni neposredno ali posredno vplivajo na delovanje vseh organov in procesov v človeškem telesu, uravnavajo funkcije in razvoj organizma ter prispevajo k našemu počutju.
Zvišanje stopnje psiho-fizične energije pri moških in ženskah v vseh starostnih obdobjih dosežemo z uživanjem snovi, nujnimi za hormonsko ravnovesje. Med njimi so najpomembnejše aminokisline in vitamini B1, B2, B12 in C, ki zagotavljajo presnavljanje ogljikovih hidratov v energijo, rast celic in zadostno proizvodnjo rdečih krvničk.
Naša BIO Maca v prahu se pridobiva iz posušenih korenin (gomoljev) rastline maca, ki jo gojijo v skladu s kontroliranimi ekološkimi smernicami. Skoraj vsa pridelava mace v Peruju poteka ekološko, saj tako visoko živijo le redki potencialni škodljivci, kateri pa se mace največkrat ne lotijo.
Sestavine: 100% koren mace v prahu iz nadzorovane ekološke pridelave. DE-OKO-001.
Priporočeni dnevni odmerek: raztopite 1 čajno žličko (približno 5 g.) BIO Mace v prahu 1-2 krat na dan, v pribl. 200 ml vode ali pa jo pomešajte s hrano.
Neto vsebina: 250 g
Rok uporabe: 05/2020


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.