Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA NINA, Fažana, Istra, Hrvaška - 94 EUR - 2x nočitev v apartmaju z 1 spalnico za do 4 osebe, Uporaba bazena (odvisno od vremena)

VILLA NINA, Fažana, Istra, Hrvaška - 94 EUR - 2x nočitev v apartmaju z 1 spalnico za do 4 osebe, Uporaba bazena (odvisno od vremena)

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Villo Nina – mesto vašega popolnega oddiha! Sodobno opremljena villa se nahaja v slikovitem mestecu Fažana, nedaleč od Pule. Popolna izbira za družinske počitnice nudi vso udobje sodobnih namestitvenih kapacitet. 


Villa Nina se nahaja 200 m od centra Fažane in 100 m od prodnate plaže. Ponuja bazen, fitnes, vrt z opremo za peko na žaru in brezžični internet. Do narodnega parka Brioni je 3,5 km vožnje z ladjo.


Vse namestitvene enote so opremljene s klimatsko napravo, satelitsko televizijo in sedežno garnituro. Vsi apartmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, spalnico in kopalnico, večina apartmajev pa se ponaša s pogledom na morje.
V sklopu nastanitve najdete igralnico in pralnico perila.


Picerija je oddaljena 50 m, do trgovine z živili je 150 m, restavracija s tradicionalnimi in mednarodnimi jedmi ter najbližji bar pa sta 250 m stran.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.