Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Bor 3* Preddvor: Romanca ob jezeru Črnava z vključenim polpenzionom že od 62 € za 2

Hotel Bor 3* Preddvor: Romanca ob jezeru Črnava z vključenim polpenzionom že od 62 € za 2

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Vzemita si čas za romantičen in aktiven oddih v naravi. Hotel Bor nudi prav vse: lego ob jezeru Črnava v Energetskem Parku Preddvor ter pogled na čudovite planine. 2 ali 3 dni z vključenim polpenzionom in mnogimi ugodnostmi na SPA in...


                   
Kaj ponudba vključuje?
Namestitev v Hotelu Bor za 2 osebi.Polpenzion za 2 osebi.Napitek mladosti za vroče dni - koristite ga na terasi hotela,brezplačna uporaba palic za nordijsko hojo,brezplačna uporaba notranjega otroškega kotička v Hotelu Bor.brezplačna uporaba družabnih iger v hotelu,brezplačna uporaba polnilnice za električne avtomobile,brezplačna hramba koles v zaprtem prostoru.1 otrok do 12. leta brezplačno (nočitev z zajtrkom)*.Ugodnosti za goste Mestoidej:VIP savnanje, za 2 osebi le 7,50 €**,10 % popust na storitve v Centru azijskih masaž Atlantis,10 % popust na vstopnice za Deželo savn Atlantis (2-urno, 4-urno ali celodnevno vstopnico)*,20 % popust na  vstopnice za Termalni Tempelj Atlantis (2-urno, 4-urno ali celodnevno vstopnico)20 % popust na redne kopalne karte v Termah Snovik,20 % popust na vse Wellness storitve v Termah Snovik,10 % popust na a-la carte ponudbo v hotelski restavraciji.Brezplačen Wi-fi internet v hotelu,brezplačno parkirno mesto.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017, za bivanje med tednom.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Na izbiro 2 ali 3-dnevni oddih za 2 osebi:2 DNI za 2 osebi:1x nočitev za 2 osebi,1x polpenzion za 2 osebi (možna menjava večerje za kosilo).Le 62 €, namesto 124 €.3 DNI za 2 osebi:2x nočitev za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi (možna menjava večerje za kosilo).Le 114 €, namesto 228 €.Opis ponudbe
S svojo edinstveno lego neposredno ob čudovitem jezeru vam nudi Hotel Bor nepozabno bivanje in doživetje. Našli boste vse, kar potrebujete in si želite za kakovosten sproščujoč oddih: prijetno vzdušje, odlično domačo kulinariko, edinstveno naravo z jezerom, gozdove, travnike in gore v neposredni bližini ter prijazno hotelsko osebje, ki bo poskrbelo za vaše prijetno počutje.
Hotel Bor se nahaja neposredno ob jezeru Črnava v mogočnem zavetju očaka Storžiča, skrivnostne Zaplate in Kališča, ki označuje prostor za kalitev plemenitih idej. Hotel ima 34 sob, ki so opremljene s telefonom, kabelsko televizijo in kopalnico z WC-jem. 10 sob ima čudovit pogled na jezero Črnava, 13 sob ima pogled na očak Storžič, iz 11 sob pa lahko opazujete grad Hrib.
Restavracija Bor vam nudi zdravo, lahko in okusno domačo hrano, še posebej pa slovi po čarobnih, doma pripravljenih hišnih sladicah. Svoje brbončice lahko razvajate tudi na terasi Hotela Bor s čudovitim pogledom na jezero. Na terasi se lahko spomladi predajate prvim sončnim žarkom.
Na lokaciji Energetskega Parka Preddvor boste zadovoljni tudi vsi tisti, ki ste športno aktivni. Nordijska hoja, pohodništvo, veslanje, ribolov,  badminton, kolesarjenje, odbojka na mivki in tek so vse tiste športne aktivnosti, ki vam jih omogočamo v hotelu. Plačajte le 12 € (2 DNI) ali 23 € (3 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Sproščujoč in aktiven oddih v Hotelu Bor 3* za 2 osebi vas bo stal že od 62 €, namesto 124 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 04 2559 200 ali info@hotelbor.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Hrib 4a, 4205 Preddvor.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017, za bivanje med tednom.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku:50 € (2 DNI) ali 91 € (3 DNI) na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.**Obvezna predhodna rezervacija ob prihodu.Doplačila: Turistična taksa 1,15 €/osebo/dan.turistična taksa otroci 7-18 let 0, 58 €/dan.*Otroška doplačila in popusti:1 otrok do 12. leta ima bivanje brezplačno (nočitev z zajtrkom), ostali otroci do 12 let imajo 50 % popust na redni hotelski cenik.otroci nad 12 let imajo 20 % popusta na redni hotelski cenik.Otroška postelja: 6,00 € na noč.Koriščenje med vikendi in prazniki 3 € na osebo/noč, doplačilo na recepciji.Prijavnina 1,50 €/oseba (od 7. leta dalje).Soba s pogledom na jezero in balkonom 3,00 oseba/dan,dodaten obrok (kosilo ali večerja) 10€/oseba,dodaten otroški obrok (kosilo ali večerja) 5€/otrok,pozna odjava iz sobe ali zgodnja prijava v sobo 50 % na redne cene,hišni ljubljenček 7 €/dan,3. oseba v dvoposteljni sobi 20% popusta na redne cene,pranje perila po rednem ceniku.Prijava: 14:00, odjava: 11:00Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni po predhodnem dogovoru s ponudnikomRok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Bor 3* Kontaktni podatki: 04 2559 200 ali info@hotelbor.si Lokacija ponudnika: Hrib 4a, 4205 Preddvor
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.