Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozaben 3-dnevni izlet BISERI JUŽNE TOSKANE IN OTOK ELBA z agencijo goHolidays | 27.-29.10.2017 - odhod iz Ljubljane ali Sežane

Nepozaben 3-dnevni izlet BISERI JUŽNE TOSKANE IN OTOK ELBA z agencijo goHolidays | 27.-29.10.2017 - odhod iz Ljubljane ali Sežane

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oglejte si Napoleonovo rezidenco in se sprehodite po uličicah in trgih čudovitih toskanskih mest!
Doživite Toskano ob pristni italijanski kavici in uživajte v razgledu. Potujte stoletja nazaj in si oglejte hiše, spremenjene v muzeje, izjemno renesančno arhitekturo in začutite pravi utrip starih italijanskih mest!
PROGRAM
Prvi dan
Odhod iz Slovenije v večernih urah.
 
Drugi dan
Vožnja po severni Italiji mimo Benetk, Padove in Bologne proti obali. V pristaniškem mestecu Piombino se bomo vkrcali na ladjo, ki nas bo pripeljala do »Napoleonovega otoka« Elbe. Pristali bomo v Porto Ferraiu. Tam bo možen ogled Napoleonove rezidence. Sledi vožnja po otoku, ki se ponaša z bujno vegetacijo in slikovitimi zalivi in zalivčki. Zanimivo doživetje bo degustacija lokalnih pijač, sledita pa obisk Porta Azzuro in ogled rudnika poldragih kamnov.
Namestitev v hotelu na Ligurski obali in nočitev.
 
Tretji dan
Po zajtrku se bomo odpravili v mesto Pisa, ki velja za enega najbolj obiskanih mest Toskane. Svetni sloves je doseglo s svojim poševnim stolpom. Ogledali pa si bomo tudi trg čudes z veliko in slikovito stolnico. Nekaj prostega časa in nadaljevanje vožnje proti naslednjemu biseru južne Toskane – mestecu Lucci. Ogledali si bomo zanimivo srednjeveško jedro z ostanki iz antike: amfiteater, cerkev sv. Michaela... Prosti čas za lastne oglede, nakupe in kosilo.
Nadaljevanje vožnje proti domu, kamor bomo prispeli pozno zvečer.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.