Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

8-dnevne POČITNICE za 2 osebi s POLPENZIONOM v Hotelu Castrum Novum*** - NOVIGRAD, Dalmacija (kuponi so unovčljivi od 1.9. do 30.10.2017)

8-dnevne POČITNICE za 2 osebi s POLPENZIONOM v Hotelu Castrum Novum*** - NOVIGRAD, Dalmacija (kuponi so unovčljivi od 1.9. do 30.10.2017)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novigrad je prečudovito mesto, ki je pogosto imenovano kar "dragulj narave". Nad tem neokrnjenim ribiškim mestecem bdi starodavna utrdba, zlahka pa boste opazili tudi poseben čar, ki obdaja stare kamnite hiše, in vase vsrkali sproščeno vzdušje, ki se širi iz vseh kotičkov Novigrada.
Hotel Castrum Novum se nahaja na lepi lokaciji, le nekaj metrov od morja. Uživajte v prekrasnem razgledu, ob dobri hrani in osvežilnih pijačah na terasi! Naj bo to kraj nepozabnih doživetij!
Hotel ima 27 apartmajev z eno ali dvema spalnicama, majhno kuhinjo, tušem, klimatsko napravo, električnim štedilnikom, hladilnikom, posodo in priborom, SAT televizijo, telefonom in brezžičnim internetom. Vsi apartmaji imajo z balkona čudovit pogled na morje. V hotelski restavraciji lahko uživate v specialitetah najboljših kuharjev ali pa se sproščate ob pitju kave na terasi. Hotel vam ponuja parkirišče, izposojo koles, kajakov, ležalnikov in senčnikov. Lahko najamete tudi jeep, minibus ali gliser.
Vsi apartmaji so zelo skrbno opremljeni na način, da vsem gostom predstavijo naravno in kulturno lepoto Hrvaške, zato je vsak apartma urejen tematsko. Na sprehodu po hotelu lahko tako spoznate Dubrovnik, Split, Zagreb, Vukovar, Osijek, številne reke in jezera, nacionalne parke, otoke in jame, spoznavanje o rastlinstvu in živalstvu ter kulturni dediščini Hrvaške.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.